Žvaigždžių savaitė: netikėtas prisipažinimas ir angelo atgimimas

Kas svarbaus, šmaikštaus ar netikėto per savaitę nutiko užsienio garsenybių gyvenime? “Stilius“ pateikia trumpą apžvalgą.

Iš „Victoria's Secret' angelų išmesta Jourdan Dunn atgimė naujoje sportinių batelių reklamoje.<br>„ViDA Press“ ir „Scanpix“ nuotr.
Iš „Victoria's Secret' angelų išmesta Jourdan Dunn atgimė naujoje sportinių batelių reklamoje.<br>„ViDA Press“ ir „Scanpix“ nuotr.
Joss Stone.
Joss Stone.
Charlie Sheenas.
Charlie Sheenas.
Danielis Radcliffe'as.
Danielis Radcliffe'as.
Michelle Rodriguez.
Michelle Rodriguez.
Michelle Rodriguez.
Michelle Rodriguez.
Davidas Beckhamas.
Davidas Beckhamas.
Daugiau nuotraukų (7)

„Lietuvos rytas“

Nov 29, 2015, 3:34 PM, atnaujinta Oct 2, 2017, 5:46 AM

Seksualus titulas

Buvęs futbolininkas Davidas Beckhamas (40 m.) paskelbtas seksualiausiu pasaulio vyru. Jis papildė virtinę šį titulą jau anksčiau pelniusių superžvaigždžių, įskaitant praėjusių metų nugalėtoją Chrisą Hemsworthą.

„Tai geriausias momentas per mano karjerą, negaliu tuo patikėti, – juokavo D.Beckhamas, į gerbėjus kreipdamasis vaizdo ryšiu. – Suprantama, noriu padėkoti savo tėvams už tai, kad jų dėka atėjau į šį pasaulį. Noriu padėkoti savo kirpėjui, stilistui, „Photoshop“.“

Netikras pavojus

Kruvina ir purvina gatvėje pasirodžiusi aktorė Michelle Rodriguez (37 m.) ne juokais išgąsdino savo gerbėjus. Vis dėlto jiems nereikėtų nerimauti – šiurpi Michelle išvaizda netikra. Grimo meistrai ją šitaip „pagražino“ juostai „Tomboy, a Revenger’s Tale“, kurioje M.Rodriguez vaidina samdomą žudikę.

Netikėtas prisipažinimas

Aktorius Charlie Sheenas (50 m.), kurį ne mažiau nei jo darbai ekrane garsina audringas gyvenimo būdas, persunktas alkoholio, narkotikų ir linksmybių su prostitutėmis, atskleidė, kad jam diagnozuotas žmogaus imunodeficito virusas (ŽIV).

„Esu užsikrėtęs ŽIV. Sunku priimti šias tris raides, ar žinote? Tai lūžis gyvenime“, – sakė aktorius. Ch.Sheenas, kurį hedonisto viengungio vaidmuo seriale „Du su puse vyro“ pavertė brangiausiai apmokamu televizijos aktoriumi, prisipažino, kad dar prieš keturis dešimtmečius sužinojo, jog yra AIDS sukeliančio viruso nešiotojas. Pasak Charlie, žmonėms, žinojusiems, kad jis yra infekuotas ŽIV, jis paklojo daugiau nei 10 mln. JAV dolerių už tylą.

Asmeninė žvaigždė

Filmuose apie berniuką burtininką Harį Poterį vaidinęs britų aktorius Danielis Radcliffe’as (26 m.) buvo nusiteikęs pakiliai Holivudo Šlovės alėjoje atidengus žvaigždę su jo vardu. „Prieš kelis mėnesius vaikštinėjau čia su pora draugų, jausdamas savotišką baimingą pagarbą ir būdamas šiek tiek priblokštas vardų, prie kurių bus ir manasis“, – sakė aktorius, pristatydamas 2565-ąją žvaigždę Holivudo bulvare.

Ašaros dėl krokodilų

Gyvūnų mylėtojų organizacija PETA sudavė dar vieną smūgį prabangių rankinių gamintojui „Hermes“. Naujame kampanijos už gyvūnų teises plakate – verkianti dainininkė Joss Stone (28 m.). Jos nuogumą paslėpė piešiniai ant kūno, imituojantys roplio odą. Taip dainininkė pareiškė nepritarianti roplių odos naudojimui rankinių gamybai.

„Trys gyvūnai nužudomi vienai krokodilų odos rankinei. Pasakykite NE egzotiškai odai“, – skelbia plakatas. Reklamos kampanija su J.Stone prasidėjo netrukus po to, kai PETA, atlikusi tyrimą „Hermes“ odų gamykloje, nustatė, kad taikoma žiauri praktika. O „Hermes“ iš rankinių uždirba itin daug – krokodilų odos rankinių kainos svyruoja nuo 43 tūkst. iki 420 tūkst. eurų.

Naujas karjeros laiptelis

Pasitraukusi iš „Victoria's Secret“ angelų gretų manekenė Jourdan Dunn (25 m.) laiko veltui neleidžia. Ji tapo naujuoju prabangių sportinių batelių „Buscemi“ reklamos veidu. Atvirais drabužėliais pasipuošusi Jourdan beveik nepaliko vietos vaizduotei. Be jokių abejonių, ji pavogė dėmesį iš sportbačių, kuriuos reklamuoja.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.