Devyni vaikai kai kuriems vyrams – ne riba

Vienareikšmiško atsakymo, kas geriau – turėti daug vaikų ar auginti vieną atžalą ir jai suteikti viską, kas geriausia, nėra. Viską lemia požiūris į daugiavaikystę. Vieniems svarbu suvokti, kad būsi apsuptas būrio artimų ir mylimų žmonių, kitiems – žinojimas, jog viską galėsi atiduoti vieninteliam vaikui.

ViDa Press nuotr.
ViDa Press nuotr.
Nuo gimimo aklas dainininkas pernai gruodį susilaukė devintosios atžalos – jo partnerė Tomeeka Robyn Bracy pagimdė dukrą Nią.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Nuo gimimo aklas dainininkas pernai gruodį susilaukė devintosios atžalos – jo partnerė Tomeeka Robyn Bracy pagimdė dukrą Nią.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Stevie Wonder buvo vedęs tik du kartus, bet susilaukė devynių vaikų su penkiomis moterimis.<br>ViDa Press nuotr.
Stevie Wonder buvo vedęs tik du kartus, bet susilaukė devynių vaikų su penkiomis moterimis.<br>ViDa Press nuotr.
Buvusi amerikiečių kino aktoriaus ir režisieriaus Woody Alleno mylimoji Mia Farrow turi net 15 vaikų (keturis biologinius ir vienuolika įvaikintų).<br>ViDa Press nuotr.
Buvusi amerikiečių kino aktoriaus ir režisieriaus Woody Alleno mylimoji Mia Farrow turi net 15 vaikų (keturis biologinius ir vienuolika įvaikintų).<br>ViDa Press nuotr.
Amerikiečių aktorė ir modelis Mia Farrow su buvusiu vyru Andre Previnu ir dvyniais 1971 – aisiais.<br>ViDa Press nuotr.
Amerikiečių aktorė ir modelis Mia Farrow su buvusiu vyru Andre Previnu ir dvyniais 1971 – aisiais.<br>ViDa Press nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Silvija Kuprionytė („Lietuvos rytas“)

2016-01-13 20:22, atnaujinta 2017-06-11 04:37

Žvaigždės rodo žavingą pavyzdį, kaip net turint įtemptą darbo grafiką galima ne tik atlikti begalę darbų, bet ir skirti meilės bei dėmesio būriui vaikų!

Puikus pavyzdys – amerikiečių atlikėjas, viena kūrybingiausių XX a. žvaigždžių Stevie Wonderis (65 m.). Nuo gimimo aklas dainininkas pernai gruodį susilaukė devintosios atžalos – jo partnerė Tomeeka Robyn Bracy pagimdė dukrą Nią. Tai antrasis poros vaikas.

Stevie Wonderio (tikrasis vardas – Stevlandas Hardaway Morrisas) meilės ir vaikų labirinte sunku nepaklysti. Vyras buvo vedęs tik du kartus, bet susilaukė devynių vaikų su penkiomis moterimis. Bet apie viską nuo pradžių.

Pirmąja Stevie Wonderio žmona 1970 metais tapo dainininkė Syreeta Wright, tačiau laiminga šios santuokos pavadinti negalima, jau 1972 metais ji nutraukta Stevie Wonderio prašymu.

Neilgai trukus dainininkas susižavėjo savo sekretore Yolanda Simmons. 1975 metais jiems gimė dukra Aisha. Atlikėjas teigė, kad jos gimimas buvo reikšmingas įvykis jo gyvenime ir muzikinėje karjeroje, dukrelė tapo jo garsiojo hito „Isn’t She Lovely“ įkvėpėja. Su Yolanda jis susilaukė ir sūnaus Keitos.

Labai nedaug žinoma apie Stevie sūnaus Mumtazo motiną Melody McCulley. Sūnaus pora susilaukė 1983-iaisiais.

2001-aisiais Stevie Wonderio antrąja žmona tapo dizainerė Kai Millard. Su ja jis susilaukė dviejų sūnų: Kailando ir Mandlo Morrisų.

Kas yra sūnaus Kwame’o ir dukros Sophios motina, Stevie nesako.

Pastarųjų dviejų vaikų jis susilaukė su dabartine moterimi T.R.Bracy.

Taigi vyriausiam Stevie Wonderio vaikui – 39-eri, jauniausiam – vieni.

Neseniai jis juokaudamas retoriškai klausė: „Kiek vaikų aš turiu? 22?“ Dainininkas žadėjo susilaukti dar daugiau vaikų.

Sveikinti netrukus bus galima ir garsųjį amerikiečių aktorių Eddie Murphy (54 m.) – kitų metų gegužės mėnesį jis susilauks jau devinto vaiko.

Komiko mergina gražuolė Paige Butcher (36 m.) laukiasi jųdviejų pirmagimio. Tai bus pirmasis P.Butcher vaikas.

E.Murphy buvo vedęs Nicole Mitchell, su ja susilaukė net penkių vaikų. Po sūnų jam yra padovanojusios ir buvusios merginos Tamara Hood, Paulette McNeely, su buvusia „Spice Girls“ nare Melanie Brown jis turi dukrą Melanie Brown.

Pasaulyje daugiausiai vaikų turintys žmonės

1. Ponas ir ponia Vasiljevai – 69 vaikai, XVIII amžius, Rusija. Pora susilaukė šešiolikos porų dvynių, septyniskart trynukų ir keturiskart ketvertuko. Ponas Vasiljevas su antrąja žmona turėjo šešias poras dvynių ir dukart susilaukė trynių. Taigi iš viso jis – 87 vaikų tėvas.

2. Ponas ir ponia Gravatos – 62 vaikai, Italija.

3. Ponas ir ponia Kirilovai – 57 vaikai, XVIII amžius, Rusija.

4. Leontina Albina – 55 vaikai, XX amžius, Čilė.

5. Barbara Stratzmann – 53 vaikai, XV amžius, Vokietija.

Garsių daugiavaikių tėvelių – ne vienas

Amerikiečių aktorė ir modelis, buvusi amerikiečių kino aktoriaus ir režisieriaus Woody Alleno mylimoji Mia Farrow (70 m.) turi net 15 vaikų (keturis biologinius ir vienuolika įvaikintų).

M.Farrow labiau žinoma dėl savo asmeninio gyvenimo, o ne dėl veiklos. Ji savo žavesiu buvo pavergusi trisdešimčia metų vyresnį garsųjį dainininką Franką Sinatrą. Apmaudu, bet ši santuoka netruko nė dvejų metų. Tačiau net išsiskyrę jie kartais susitikdavo prisiminti gerų laikų, romantiški santykiai juodu saistė net tada, kai M.Farrow oficialiai buvo su W.Allenu. M.Farrow ir W.Alleno santykių istorija išties be galo įdomi. Tuo metu, kai M.Farrow susipažino su W.Allenu, ji turėjo keturis biologinius ir du įvaikintus vaikus, ir tai nepatiko W.Allenui, abejingam vaikams, gyvūnams ir net gamtai. Įdomiausia šios istorijos dalis – kad Soon-Yi buvo vos šešeri, kai ji susipažino su būsimuoju vyru, tuometiniu savo patėviu.

Prieš keletą metų kilo skandalas, mat M.Farrow viename interviu pareiškė, kad vienas jos vaikų yra ne W.Alleno, bet F.Sinatros.

M.Farrow su W.Allenu nutraukė ryšius iškilus skandalui dėl W.Alleno romano su įvaikinta poros dukra Soon-Yi.

Legendinis britų komikas Charlie Chaplinas turėjo 11 vaikų. Niekam ne paslaptis, kad moterys dėl jo ėjo iš proto. Jis turėjo net keletą žmonų, tiesa, visos buvo kur kas jaunesnės. Pirmąja tapo Mildred Harris, už komiką ji buvo jaunesnė 13 metų. Šeiminis gyvenimas porai ne itin nusisekė, moteris pagimdė jų pirmagimį, bet jis mirė. Antrąja Ch.Chaplino žmona tapo devyniolika metų jaunesnė Lita Grey, ši moteris jam pagimdė du sūnus. Paskutine komiko žmona tapo Ona Onil. Ji buvo net trisdešimt šešeriais metais jaunesnė už Charlie. Paskutinė Charlie mylimoji pagimdė net aštuonis vaikus: tris sūnus ir penkias dukteris.

Simboliškiausia regio muzikos figūra neabejotinai tituluojamas Bobas Marley – pirmasis atlikėjas iš Jamaikos, pasiekęs tarptautinę šlovę. Įdomus ir jo asmeninis gyvenimas. Šis vyrukas su skirtingomis moterimis turėjo 11 biologinių vaikų (dar du vaikai – žmonos Ritos Anderson). Dauguma B.Marley vaikų – itin muzikalūs ir talentingi, pelnę „Grammy“ apdovanojimus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.