Gražiausios vietos: kur pasiperšama dažniausiai?

„Ar būsi mano žmona?“ Tokio klausimo artėjant Valentino dienai dažna moteris tikisi iš savo mylimojo. Juk tai – meilės diena, kai tikimasi ne tik staigmenų, bet ir didelio žingsnio rimtesnių santykių link.

Meilės diena simboliškai pasirenkama ir sužadėtuvėms, ir vestuvėms.<br>„123rf.com“ nuotr.
Meilės diena simboliškai pasirenkama ir sužadėtuvėms, ir vestuvėms.<br>„123rf.com“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-02-13 16:38, atnaujinta 2017-06-08 04:43

Meilės diena simboliškai pasirenkama ir sužadėtuvėms, ir vestuvėms. Šios jaudinančios akimirkos turi būti įsimintinos. Mes siūlome apžvelgti dešimt pasaulio vietų, kuriose lemiamas žodis „taip“ ištariamas dažniausiai, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“.

1. Vestuvių sostinė Las Vegasas. Šiame mieste per metus išduodama daugiau nei 110 000 santuokos liudijimų. Ir ne be reikalo – mat Las Vegasas gali pasiūlyti daugiau nei bet kuris kitas miestas. Vos susipažinus vakare ir pasipiršus mylimajai rytą be jokių sunkumų galite tapti vyru ir žmona. Vestuvės šiame mieste vyksta dvidešimt keturias valandas per parą. Vilioja ir tai, kad kišenėje reikia turėti vos penkiasdešimt JAV dolerių.

2. Meilės miestas Paryžius. Net nereikia daug kalbėti, kodėl šis miestas tituluojamas vienu romantiškiausių. Galbūt banalu, tačiau dažniausiai svarbiausią klausimą savo išrinktajai vyrai užduoda greta vieno Paryžiaus simbolių – Eiffelio bokšto. Neabejotinai įsimylėjusios poros turi aplankyti vieną didžiausių ir svarbiausių muziejų – Luvrą bei garsiąją menininkų meką – Monmartro kvartalą.

3. Niekada nemiegantis miestas Niujorkas. Tarp šurmulio pilnų gatvių poros randa kvapą gniaužiančių vietų. Pavyzdžiui, aukščiausias 102 aukštų – Niujorko pastatas „Empire State Building“. 86-ajame jo aukšte įrengta apžvalgos aikštelė, iš kurios atsiveria gražiausia Niujorko panorama. Čia galima išsinuomoti saksofonininką – mylimoji tiesiog išsilydys. Romantikos ištroškę gali pasigrožėti ir Bruklino tiltu, kuris jungia du Niujorko rajonus – Manhataną ir Brukliną.

4. Svajingoji Italija. Žmonės, aplinka, kalba, kultūra – tokiam duetui sunku atsispirti. Florencija, Toskana, Roma – puikūs pasiūlymai.Ir vis dar neišsirenkate? Daugiausia vyrų ima ir pasiperša Venecijoje porai plaukiant gondola. Tačiau atminkite: didelė tikimybė, kad aplink bus daug turistų ir romantiškas pasiplaukiojimas gali tapti kitų žmonių švente.

5. Niagaros krioklys JAV ir Kanadoje. Jis kurį laiką laikytas medaus mėnesio sostine. Milžiniškas, kerimo grožio žymusis krioklys yra Niagaros upėje. Aplink daug unikalių koplyčių, todėl šimtai žmonių čia planuoja ir vestuves.

6. Vienas gražiausių Amerikos miestų San Fransiskas. Tūkstančiai vyrų moteris vedasi ant kabamojo Auksinių Vartų tilto. Užlipę ant 2,7 kilometro ilgio tilto pasijusite lyg vaidintumėte romantiškiausiame filme. Taip pat populiari sužadėtuvių vieta Lombardo gatvė, garsėjanti kaip pati vingiuočiausia šiame mieste.

7. Havajai. Šis salynas gali tapti ne tik sužadėtuvių, vėliau vestuvių, bet ir maloniausia medaus mėnesio vieta. Havajietiška dvasia sklando visur: prabangūs restoranai, vietos muzika, tradicinis šokis hula. Atsigulkite ant smėlio paplūdimyje ir paklauskite: „Ar tekėsi už manęs?“ Neabejotinai, tokią akimirką neišvengsite ir mylimosios laimės ašarų.

8. Jamaika. Šilta turkio spalvos Karibų jūra, kabantys hamakai, purus smėlis tarp kojų, kriokliai ir kalnai. Čia įsikūrę „Sandals“ viešbučiai – geriausias pasirinkimas jaunavedžiams, nes bus pasirūpinta kiekviena ypatingos šventės detale.

9. Atrodytų, pilkas ir niūrus Londonas. Tačiau jis – devintas pagal populiarumą įsimylėjėlių miestas. Dažniausiai poros pakyla į 135 metrų aukščio apžvalgos ratą, vadinamą „Londono akimi“. Adrenalinas ir jausmas, kad mylimasis šalia – kas gali būti geriau? Tik žinoma, pirma reikėtų įsitikinti, ar antroji pusė paniškai nebijo aukščio.

10. Pasakų šalis netoli Paryžiaus – Disneilendas. Atrodo neromantiška? Moterys nuo mažens nori nors kartą gyvenime pabūti princesėmis, todėl Disneilendas – puiki vieta pasijusti pasakos personažu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.