Karolinos Meschino širdį pavergė modelis iš Lietuvos

Jau kurį laiką mados studentė, Australijos garbės konsulo Antonio Meschino duktė Karolina Meshino tituluojama svajonių nuotaka. Nieko keisto, mat iš puikios šeimos kilusiai merginai netrūksta nei grožio, nei vidinio žavesio. Tačiau jos širdis ir vėl užimta.

Naujoji Karolinos Meschino simpatija – modelis Jonas Misevičius.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Naujoji Karolinos Meschino simpatija – modelis Jonas Misevičius.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Karolina dažna mados renginių viešnia.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Karolina dažna mados renginių viešnia.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Mar 7, 2016, 2:52 PM, atnaujinta Jun 2, 2017, 11:16 AM

Portalui lrytas.lt mergina patvirtino, kad jos gyvenime atsirado naujas svarbus žmogus. Karolina jau kurį laiką susitikinėja su modeliu iš Lietuvos Jonu Misevičiumi.

„Susipažinome Milane, vyrų mados savaitės metu. Netyčia taksi automobilyje, kuriuo važiavome kartu su draugais, palikau savo šaliką. Jį rado Jonas. Neišvengiamai kitą dieną teko susitikti. Pamažu prasidėjo mūsų bendravimas. Taip jau nutiko, kad net gyvendama Italijoje sugebėjau įsižiūrėti į lietuvį. Tačiau kol kas daugiau nenoriu nieko atskleisti – tegul detalės lieka paslaptyje“, – per daug neatviravo gražuolė.

Nors neseniai Karolina išsiskyrė su ilgamečiu širdies draugu krepšininku, į naujus santykius nerti visai nesibaimina.

„Jausmai yra toks reiškinys, kurio nesuvaldysi... Jie ateina natūraliai ir netikėtai. Juk nieko neplanavau. Mėgaujuosi šia akimirka ir negalvoju nei apie tai, kas buvo anksčiau, nei kas bus toliau“, – teigė K.Meschino.

Tačiau mados studentė neslepia, kuo jos nauja simpatija ją pavergė. Karoliną palenkė Jono mandagumas, kiti gerai išauklėto žmogaus bruožai, pozityvumas.

Atrodytų, šimtų vaikinų susižavėjimo sulaukiančiai merginai įtiktų ne kiekvienas, tačiau Karolina apie tai kalba visiškai paprastai ir nuoširdžiai.

„Manau, nėra kažkokių kriterijų, kuriais vyras galėtų mane sužavėti. Tai priklauso nuo žmogaus. Aišku, labai svarbios jau prieš tai mano įvardintos savybės – išsiauklėjimas, pagarbus požiūris, humoro jausmas – tačiau daug priklauso nuo konkretaus žmogaus bendravimo“, – kalbėjo ji.

Šiuo metu Karolina kremta mokslus prestižinėje Milano mados mokykloje „Instituto Marangoni“, tačiau dažnai lankosi Vilniuje, kur gyvena šeima. Jonas, nors ir gyvena Lietuvoje, dažnai keliauja, tad neretai vieši ir Milane. Žavus vyras šiuo metu ne tik dirba modeliu, bet ir studijuoja.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.