S. Spielbergo krikšto duktė D. Barrymore pateikė prašymą skirtis

Aktorė Drew Barrymore (41 m.) nusprendė skirtis ir trečią kartą. Vakar ji pateikė skyrybų prašymą Manheteno teismui – su meno konsultantu Willu Kopelmanu ji gyventi nebenori.

Drew Barrymore.<br>Scanpix nuotr.
Drew Barrymore.<br>Scanpix nuotr.
Drew Barrymore ir Willas Kopelmanas.<br>Scanpix nuotr.
Drew Barrymore ir Willas Kopelmanas.<br>Scanpix nuotr.
Drew Barrymore.<br>Scanpix nuotr.
Drew Barrymore.<br>Scanpix nuotr.
Drew Barrymore.<br>Scanpix nuotr.
Drew Barrymore.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Jul 18, 2016, 3:16 PM, atnaujinta May 18, 2017, 1:02 PM

Jiedu pragyveno ketverius metus – žinomo filmo „Nuodingoji gebenė“ pagrindinei herojei D.Barrymore tai vos ne rekordas, nes ankstesnės jos santuokos iširdavo mažiau nei per metus nuo vestuvių.

Drew su Willu turi dvi dukras – beveik ketverių Olive ir dvejų Frankie. Sutuoktiniai nusprendė skirtis draugiškai, o dukros jiems visuomet bus svarbiausias dalykas gyvenime.

„Juridiškai nusprendėme nebebūti šeima, bet visada liksime artimais. Skyrybos gali atrodyti lyg didžiausia katastrofa, bet tai paprasčiausiai gyvenimas, kuris tęsiasi toliau. Mūsų vaikai – tai mūsų visata, o jų laimė iki gyvenimo pabaigos bus svarbiausia mums“, – teigė pora savo pranešime.

Drew gyvenimas itin spalvingas. Matydami, kaip Drew atsakingai rūpinasi atžalomis, jos bičiuliai negali patikėti, kad tai ta pati moteris, kuri būdama devynerių maukdavo šampaną, o sulaukusi trylikos gydėsi priklausomybę nuo narkotikų.

15-metė Drew padavė į teismą nuolat besiriejančius savo tėvus ir išsikovojo teisę gyventi viena. O būdama 17-os tokia poza nusifotografavo „Playboy“ viršeliui, kad jos krikštatėvis režisierius Stevenas Spielbergas patyrė šoką.

Pirmąja aktorės meile ir pirmuoju vyru tapo baro savininkas Jeremy Thomasas. Jie susipažino jo bare, kur Drew užsukdavo atsipūsti po filmavimų. J.Thomasas buvo pusantro karto už ją vyresnis. Antrąkart ji tekėjo už auktoriaus Tomo Greeno.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.