Šokėja A.Kavaliauskaitė ir jos mylimasis – neišskiriami ir darbe

Vos tik pabaigusi šokio ir choreografijos bakalauro studijas Klaipėdos universitete „Mis Lietuva 2014“ Agnė Kavaliauskaitė (23 m.) griebė jautį už ragų – prisijungė prie Anželikos Cholinos šokio teatro grupės.

Šokėja A. Kavaliauskaitė ir jos mylimais – neišskiriami ir darbe
Šokėja A. Kavaliauskaitė ir jos mylimais – neišskiriami ir darbe
„Derinį – darbas, mokslas, santykiai – esu prisijaukinusi ir tai darau jau ketverius metus“, – sakė Agnė.<br>T.Ivanausko nuotr.
„Derinį – darbas, mokslas, santykiai – esu prisijaukinusi ir tai darau jau ketverius metus“, – sakė Agnė.<br>T.Ivanausko nuotr.
„Otelo“ pastatyme Agnė Kavaliauskaitė šoks kartu su savo mylimuoju šokėju Tomu Legenzovu.<br>A.Aleksejėvič nuotr.
„Otelo“ pastatyme Agnė Kavaliauskaitė šoks kartu su savo mylimuoju šokėju Tomu Legenzovu.<br>A.Aleksejėvič nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Silvija Kuprionytė („Lietuvos rytas“)

Sep 2, 2016, 12:18 PM, atnaujinta May 14, 2017, 5:40 AM

Jauna moteris džiaugiasi: kol kas gyvenime viskas klostosi labai palankiai.

„Jei atvirai, neplanavau dalyvauti A.Cholinos spektaklio „Otelas“ atrankoje, žinojau, kad šis spektaklis repertuare bus visus metus, o aš jau pasiryžau studijuoti šokio magistrantūroje ir gavau pasiūlymą dirbti šokių mokytoja su vaikais. Pagalvojau, kad bus sunku viską suderinti. Tačiau tą dieną, kai turėjo vykti atranka į šį spektaklį, kažkur giliai širdyje pajutau, kad vis dėlto negaliu praleisti tokios galimybės. Ir štai gavau vaidmenį! Jau rugsėjo 6-ąją įvyks mano debiutas didžiojoje scenoje“, – džiaugsmo neslėpė Agnė.

Visą rugpjūčio mėnesį vyko spektaklio kūrimo darbai. A.Kavaliauskaitė kasdien repetuoja po 3–4 valandas. Paradui vadovauja ne tik A.Cholina, bet ir korepetitorės – Živilė Baikštytė ir Anastasija Korolkova.

„Anželikos spektakliuose kiekvienas judesys turi prasmę. Mokomės šokti ne tik savo kūnu, bet ir siela“, – pasakojo Agnė.

Nuo rudens tituluota gražuolė ir vėl kibs į mokslus. Kaip mergina ketina suderinti darbą, mokslus, asmeninį gyvenimą?

„Derinį – darbas, mokslas, santykiai – esu prisijaukinusi ir tai darau jau ketverius metus. Anksčiau gyvenau Klaipėdoje ir dėl darbų bei mylimojo keliaudavau į Vilnių. Dabar, kai gyvenu sostinėje, atrodytų, viskas gerai, tačiau mokslai vis dar liko gimtajame uostamiestyje, tad dar šiek tiek teks pavažinėti“, – kalbėjo A.Kavaliauskaitė.

Agnė įsitikinusi, kad kiekvienas šokėjas norėtų save išbandyti teatre. Šokėja neslepia savo susižavėjimo Anželikos Cholinos šokio teatru ir džiaugiasi galėdama būti jo dalimi.

Moteriai svarbu ir tai, kad jos mylimasis Tomas Legenzovas dirba toje pačioje sferoje – yra šokėjas. Netgi šiame „Otelo“ spektaklyje pora šoks kartu. Tomas įkūnys leitenantą Kasijų, o Agnė – jo mylimąją Bjanką.

„Mes dažnai ir namie pasišnekame, kas šiandien įvyko repeticijoje ar koncerte, stengiamės patarti vienas kitam, pasakome ir kritikos“, – pasakojo A.Kavaliauskaitė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.