Elegantiškosios Amal Clooney stiliaus pamoka: kai mažiau reiškia daugiau

Žmogaus teisių advokatė Amal Clooney lengvai nepasiduoda stresui. Antradienį pakvaišę gerbėjai atplėšė Amal nuo vyro aktoriaus George'o Clooney, o jau trečiadienį advokatė aukštai iškėlusi galvą ėjo į darbą Niujorke.

Amal Clooney.<br>ViDA Press nuotr.
Amal Clooney.<br>ViDA Press nuotr.
Amal Clooney.<br>ViDA Press nuotr.
Amal Clooney.<br>ViDA Press nuotr.
Amal Clooney.<br>ViDA Press nuotr.
Amal Clooney.<br>ViDA Press nuotr.
Amal Clooney.<br>ViDA Press nuotr.
Amal Clooney.<br>ViDA Press nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Sep 22, 2016, 11:03 PM, atnaujinta May 12, 2017, 5:47 AM

Itin daug dėmesio savo įvaizdžiui skirianti A.Clooney žavėjo kuklia, bet akį traukiančia eilute. Juoda „Gucci“ suknele pasipuošusi advokatė nebyliai įrodė, kad kartais mažiau reiškia daugiau.

Prie elegantiško drabužio Amal priderino juodus aukštakulnius batelius ir masyvius akinius nuo saulės. Vienintelė ryški detalė – tai po kaklu parištas raudonas kaspinas.

Paskutiniai stiliaus akcentai – auskarai su briliantais ir talpi rankinė, kurioje sudėti visi svarbiausi dokumentai. Gali būti, kad jie susiję su „Islamo valstybe“ (IV). Šią savaitę Amal paskelbė, kad užstos jazidų religinę mažumą, kurią žudo džihadistų grupuotė IV.

Per pastaruosius dvejus metus IV kovotojai Sirijoje ir Irake išžudė per 5 tūkst. jazidų. O moteris teroristai pardavinėja į sekso vergiją, kad užsidirbtų lėšų savo operacijoms ir pragyvenimui. Anot Jungtinių Tautų (JT), IV nelaisvėje dar yra apie 3,2 tūkst. jazidų, o daugybė šeimų buvo priverstos bėgti iš savo namų. Tokią neapykantą radikalai jazidams rodo dėl jų tikėjimo, kuris laikomas šventvagyste.

„Manau, kad tarptautinė bendruomenė turėtų gėdytis, jog nedėjo daugiau pastangų padėti jazidams“, – pabėgėlių stovykloje Graikijoje pareiškė A.Clooney. Žymi žmogaus teisių gynėja nusprendė imtis bylos, užstoti jazidus ir visą pasaulį priversti pripažinti IV vykdomą genocidą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.