Įspūdingo kūno šokėjos Kanye Westo vaizdo klipe mityba verčia iš koto

Teyana Taylor.<br>Stop kadras
Teyana Taylor.<br>Stop kadras
Teyana Taylor su vyru Imanu Shumpertu.<br>Scanpix nuotr.
Teyana Taylor su vyru Imanu Shumpertu.<br>Scanpix nuotr.
Teyana Taylor.<br>„Scanpix“ nuotr.
Teyana Taylor.<br>„Scanpix“ nuotr.
Teyana Taylor.<br>Stop kadras
Teyana Taylor.<br>Stop kadras
Teyana Taylor.<br>Stop kadras
Teyana Taylor.<br>Stop kadras
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Oct 31, 2016, 5:41 PM, atnaujinta May 9, 2017, 8:25 PM

Kas ji – įspūdingo kūno šokėja iš Kanye Westo vaizdo klipo „Fade“? Ši mergina vieną rytą atsibudo jau būdama garsi. Teyanos Taylor choreografija sužavėjo ne tik profesionalus, visi pradėjo garsiai svarstyti, kad seksualumas iš tiesų – ne tik idealios kūno linijos, bet ir plastika, energija, žavesys.

T.Taylor kūnas, gebantis suderinti akrobatiką, šiuolaikinį ir klasikinį šokius, tapo itin aptarinėjamas. Teyana vaizdo klipe šoka neįdomiai pagal šių dienų parametrus 4 minutes, tačiau nenusibosta į ją žiūrėti.

25 metų T.Taylor gimė garsiame Niujorko Harlemo rajone, garsėjančiame kriminalais ir gangsteriais. Gražus klasikinis atvejis – mergina iš neturtingos šeimos tampa žvaigžde.

Teyana jau turėjo svarų darbą 2006 metais su prodiuseriu Pharellu Williamsu, po metų pasirodė reperio Jay Z vaizdo klipe „Blue Magic“.

Kai pasaulis atrado Teyaną, visiems kirbėjo sužinoti svarbiausia – kaip ji palaiko savo sportinę formą. Atsakymas paprastas – be šokių mergina nežino kitokios fizinės veiklos.

Tuomet gal ji laikosi ypatingos dietos? Nieko panašaus, jos racione pilna bulvių traškučių, spurgų, šokolado. Merginos frazė, kad jaučia alergiją daržovėms, jau plačiai paplito. Teyanos apetitas toks, kad galėtų lygintis su nemažai valgančiu vyru – ji nieko neatsisako. Kita vertus, reljefiškos formos greičiausiai tikrai ne iš daržovių patiekalų – tam reikia gauti pakankamai kalorijų. T.Taylor kūnas labai tinka dainininkui Kanye Westui, jis skleidžia žinią, kad tai šių dienų moters grožio standartas.

Tai dar ne viskas, kuo stebina ši jauna moteris. Ji ištekėjusi. Jos vyras – NBA krepšininkas Imanas Shumpertas. Pora augina dukrą Taylą. Teyana dukrą pagimdė namuose be medikų pagalbos, gimdymą priėmė jos vyras.

Kalbama, kad vien dėl to, jog T.Taylor yra laiminga santuokoje, nuramino Kanye Westo žmoną garsiąją Kim Kardashian, kai šis pakvietė šokėją dirbti kartu. Kai šalia vyro tokia įspūdinga moteris – natūralu, kad kyla nerimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.