47-erių Jennifer Lopez atskleidė, kaip išlaikyti nepriekaištingą figūrą

Popmuzikos žvaigždės Jennifer Lopez (47 m.) figūra kraują kaitina daugeliui stipriosios lyties atstovų, o štai damoms kelia ne tik susižavėjimą, bet ir pavydą. Dviejų vaikų motina atskleidė, kaip jai pavyksta išlaikyti nepriekaištingas kūno linijas, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“.

Jennfer Lopez – viena geidžiamiausių pasaulio moterų.<br>Scanpix nuotr.
Jennfer Lopez – viena geidžiamiausių pasaulio moterų.<br>Scanpix nuotr.
Jennifer Lopez.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Jennifer Lopez.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Jennifer Lopez.
Jennifer Lopez.
Jennfer Lopez – viena geidžiamiausių pasaulio moterų.<br>Scanpix nuotr.
Jennfer Lopez – viena geidžiamiausių pasaulio moterų.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

„Lietuvos rytas“

Nov 2, 2016, 8:57 PM, atnaujinta May 9, 2017, 5:35 PM

Jennifer nuo seno garbinama ne tik dėl puikaus vokalo, dailių veido bruožų, it nulieto kūno, bet ir dėl brangaus užpakaliuko.

Žodis „brangus“ čia išties tinka, mat J.Lopez sėdimoji apdrausta milijonais. Ir net ne vienu, kaip buvo teigiama prieš dešimtis metų, – dabar atlikėjos užpakaliukas vertas net 27 mln. JAV dolerių.

„Aš sportuoju vien dėl geros savijautos. Po kiekvienos treniruotės stengiuosi, kad mano kūnas gautų kuo daugiau skysčių, gerai pailsėtų, todėl kitą dieną jaučiuosi pailsėjusi ir vėl galiu sportuoti“, – kalbėjo Jennifer.

Akivaizdu, kad J.Lopez daug laiko praleidžia sporto salėje. Netrukus 50-ies sulauksianti dainininkė pripažino, kad sveika gyvensena – tai raktas į grožį.

„Geriu labai daug vandens, maitinuosi sveikai. Prioritetą skiriu saldžiam miegui – turiu išmiegoti aštuonias valandas“, – kalbėjo gražioji žvaigždė.

Be nuolatinio prakaitavimo ant įvairiausių treniruoklių, žvaigždė didelį dėmesį skiria odai.

„Po treniruotės visada gerai nusiprausiu veidą. Tai padeda neužsikimšti poroms ir odai išlikti sveikai. Vėliau būtinai patepu veidą drėkinamuoju bei paakių kremu“, – paprastus, bet veiksmingus patarimus žarstė gražuolė.

Po tokių procedūrų ir be makiažo ši moteris atrodo lyg paauglė. Jennifer mėgsta rodyti natūralų savo grožį – su gerbėjais pasidalija asmenukėmis be makiažo.

Dainininkė neseniai tapo gyvenimo būdo svetainės „BodyLab“ veidu – reklamuoja treniruotes bei produktus sportuojančioms moterims.

„Šiuo projektu siekiu sutelkti dėmesį į konkrečius moterų poreikius. Aš tikrai džiaugiuosi, kad moterys prisižiūri“, – pasakojo J.Lopez.

Ji augina aštuonerių metų dvynukus Maximilianą ir Emme. Moteris pabrėžė, kad laimė, ramybė ir sveikata neatsiejama nuo kartu su šeima praleisto laiko.

„Po treniruotės man patinka atsipalaiduoti su vaikais. Kartu ruošiame sveikus užkandžius“, – sakė dainininkė.

Jennifer Lopez patarimai:

Širdies raumens pratimai. Visi sutinka – šie pratimai yra vienas lengviausių būdų išprakaituoti ir taip atsikratyti nereikalingų kilogramų. Jennifer mina dviratį, bėgioja, lanko bokso treniruotes. Dainininkė kasdien šiuos pratimus kaitalioja – taip jai neatsibosta sportuoti.

Užsiprogramavimas. Sportas ir mintys – neatsiejamas dalykas. Anot Jennifer, jūs neturite per prievartą eiti į sporto salę. Moteris sportu mėgaujasi ir nuolat sau meta naujų iššūkių.

Nenustokite valgyti. Jennifer ragina nebandyti badauti. Pakanka tiesiog sportuoti. Badaujant prarandama daug energijos, o ne sudeginami riebalai.

Valgyti reikia penkis kartus per dieną. Kai kalbama apie mitybą, Jennifer kategoriška – ji valgo tinkamus produktus tinkamu laiku. Žuvies produktai, salotos, mėsa – visa tai galima rasti jos racione.

Baltymai ir skysčiai. Jennifer vartoja daug baltymų, kurių gauna su mėsa. Baltymai padeda išlaikyti kūno formas ir lėtina senėjimo procesą. Vanduo padeda suteikti odai spindesio – jo privalu gerti kuo dažniau.

Mylėkite save. Daugelis nori pasipuošti mažiausių dydžių drabužiais. Tačiau dainininkė – gyvas pavyzdys, kad reikia ne žiūrėti į svarstykles ir stengtis numesti svorio, o paisyti savijautos ir susiktelkti į kūno stangrinimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.