Prieš mirtį George'as Michaelas bandė susigrąžinti savo gyvenimo meilę

Po dainininko George'o Michaelo mirties aiškėja naujų detalių apie jo asmeninį gyvenimą. Vakar savo namuose miręs 53-ejų britas paskutinėmis savaitėmis vėl palaikė artimus ryšius su savo buvusiu vaikinu Kenny Gossu, skelbia „Daily Mail“.

G.Michaelas su K.Gossu kartu išbuvo daugiau nei dešimtmetį.<br>„Vida Press“ nuotr.
G.Michaelas su K.Gossu kartu išbuvo daugiau nei dešimtmetį.<br>„Vida Press“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-12-26 17:09, atnaujinta 2018-02-09 20:44

Su K.Gossu G.Michaelas išsiskyrė 2009-aisiais, iki tol atlikėjas kartodavo, kad Kenny – jo gyvenimo meilė.

Teksasietis, prekiaujantis meno kūriniais, ragino G.Michaelą grįžti atgal į sceną. Kai kurie artimi vyrų draugai pasakoja, kad George'as ir Kenny svarstė vėl atnaujinti ir savo santykius.

„George'as ir Kenny vėl kartu leidžia laiką ir visiems, kurie pastaraisiais metais dėl jų rūpinosi, tai – labai džiugi žinia“, – pasakojo šaltinis dienraščiui „The Sun“.

K.Gosso ir G.Michaelo santykiai išlindo į viešumą 1998-aisiais, kai dainininkas prisipažino esąs homoseksualus.

Pora viešai pranešė, kad yra nebe kartu 2011-aisiais, nors iš tiesų išsiskyrė dviem metais anksčiau.

Vyrų santykiai nenutrūko ir po skyrybų. 2010-aisiais K.Grossas lydėjo buvusį partnerį į teismą, o 2011-aisiais atskrido į ligoninę Austrijoje, kur atlikėjas buvo gydomas dėl plaučių uždegimo.

Paskutinis G.Michaelo vaikinas buvo londonietis plaukų stilistas Fadi Fawazas. Paskutinį kartą jie buvo nufotografuoti praėjusių metų rugsėjį. Nuo to laiko dainininkas buvo labai retai matomas viešumoje.

Pastarasis dešimtmetis dainininkui buvo nelengvas. 2006-ųjų vasarį jis buvo suimtas ir apkaltintas narkotinių medžiagų laikymų. Tų pačių metų liepą jis apkaltintas dėl užsiėmimo seksualiniais santykiais viešoje vietoje.

2010-ųjų rugsėjį teismas jam skyrė aštuonių savaičių laisvės atėmimo bausmę, kai šis liepos mėnesį prisirūkęs marihuanos automobiliu rėžėsi į parduotuvę Londone. Pats atlikėjas tikino, kad jis tuo metu turėjo priklausomybė nuo migdomųjų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.