„Stiliaus“ išrinktieji: neįtikėtini garsenybių išvaizdos pokyčiai

Lietuvių galiūną Žydrūną Savicką (41 m.) pastaruoju metu sunkiai atpažįsta net gerbėjai. Nemažai riebalinės masės atsikratęs stipriausias pasaulio žmogus sulaukė net amerikiečių žiniasklaidos dėmesio – ji liaupsino Ž.Savicką dėl neįtikėtinų pokyčių. Kaip jam pavyko tai pasiekti?

Įspūdingiausi garsenybių pokyčiai.<br>„Scanpix“, „ViDA Press“, LR ir asmeninio archyvo nuotr.
Įspūdingiausi garsenybių pokyčiai.<br>„Scanpix“, „ViDA Press“, LR ir asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos rytas“

2016-12-30 13:55, atnaujinta 2018-02-09 20:09

„Sportuoju dabar du arba tris kartus per dieną. Dirbu visomis kryptimis, net ir su kūno kompozicija. Mano svoris visada svyruoja nuo 160 iki 180 kilogramų. Dabar turiu daugiau raumenų masės, todėl vizualiai atrodau mažesnis, bet svoris liko toks pat“, – neseniai kalbėjo Ž.Savickas.

Mįslę užminė ir aktorė Meg Ryan (55 m.), ant „Tony“ apdovanojimų scenos pasirodžiusi atrodydama taip, lyg būtų kitas žmogus. M.Ryan skruostai tapo dar ryškesni nei anksčiau, o lūpos – kaip niekada putlios. Pramogų pasaulio užkulisiuose jau seniai sklando kalbos, kad M.Ryan yra nuolatinė plastikos chirurgų klientė, nors pati Meg tikina, jog jai netgi patinka senti.

Filmų apie Bridžitą Džouns aktorė Renée Zellweger (47 m.) karštligiškai neigia kalbas apie piktnaudžiavimą plastinėmis operacijomis. Bet nuotraukos iškalbingesnės nei Renée žodžiai: pakito akys, net šypsena. Vis dėlto kas iš tiesų taip drastiškai pakeitė Holivudo žvaigždės veidą – laikas ar plastikos chirurgai – žino tik pati R.Zellweger.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.