Musulmone tapusi Lindsay Lohan oro uoste patyrė šokiruojančių nesklandumų

Aktorė Lindsay Lohan (30 m.) dar šių metų pradžioje ryžosi kardinaliai keisti gyvenimo būdą. Moteris priėmė islamo tikėjimą ir tapo musulmone. Ir pati galėjo įsitikinti, kaip oro uostuose esanti apsauga reaguoja į islamo tikėjimo asmenis.

Aktorė Lindsay Lohan.<br>ViDA Press nuotr.
Aktorė Lindsay Lohan.<br>ViDA Press nuotr.
Aktorė Lindsay Lohan.<br>ViDA Press nuotr.
Aktorė Lindsay Lohan.<br>ViDA Press nuotr.
Aktorė Lindsay Lohan.<br>ViDA Press nuotr.
Aktorė Lindsay Lohan.<br>ViDA Press nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Feb 21, 2017, 6:07 PM, atnaujinta Apr 9, 2017, 3:12 PM

„Heathrow“ oro uoste moteris buvo sustabdyta dėl to, kad dėvėjo didžiulę skarą, kuri dengė jos galvą. Rytinėje „Labas rytas, Britanija“ laidoje moteris atvirai papasakojo, kad tokios reakcijos nesitikėjo.

„Skridau į Niujorką, o keliaudama į oro uostą dėvėjau skarą, dėl kurios buvau sustabdyta. Taip rasistiškai į mane reagavo pirmą kartą gyvenime. Žinoma, apsaugos darbuotoja, paėmusi mano pasą ir pamačiusi pavardę, puolė atsiprašinėti. Tačiau pridūrė, kad tuojau pat nuo galvos nusiimčiau tą skarą.

Žinoma, aš tai padariau, nieko baisaus dėl to nenutiko. Bet mane labai išgąsdino ta akimirka, kaip jaustųsi bet kokia kita moteris tokioje situacijoje, jei ji nenorėtų atidengti savo veido? Tai man pasirodė labai įdomu. Netgi sakyčiau, buvau lengvai šokiruota“, – atvirai kalbėjo aktorė.

L.Lohan pripažino, kad apsaugos kontrolėje ji buvo patikrinta du kartus, kol buvo įsitikinta, kad tai – garsi aktorė. Juk aš nesu niujorkietė, ten gimusi ir augusi. Tai buvo labai nejauku“.

Aktorė neslėpė, didelę skarą dėvėjo ir dėl to, kad nebūtų atpažinta gerbėjų ir nesukeltų nereikalingo šurmulio. Visgi, pokalbių laidoje pasidomėjus, kodėl moteris ryžosi tokiam sprendimui, ji taip pat buvo atvira.

„Studijuodama Koraną supratau, kad jame yra daug tiesos, kuri man priimtina. Juk negali per naktį pakeisti tikėjimo. Aš mokausi ją pažinti, juk niekas nėra patvirtinta. Religija yra labai asmeniškas dalykas. Mano sesuo – budistė. Nenoriu kalbėti apie tai, kas dar nėra baigta. Manau, kad islamo kultūra man lyg šeima. Norėčiau išmokti jų – sirų – kalbos, kad galėčiau labiau domėtis jų pažinimu, keliamais klausimais. Tai mane ramina. Tai išties ta veikla, kuri labai įtraukia“, – neslėpė L.Lohan.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.