Paaiškėjo, kad princo Harry mylimoji Meghan Markle prisistatinėjo netikru vardu

Nuo paskelbimo apie romaną su Jungtinės Karalystės princu Harry (33 m.), amerikiečių aktorė Meghan Markle (35 m.) akimirksniu tapo atpažįstama visame pasaulyje. Tačiau paaiškėjo, kad Meghan – nėra tikras aktorės vardas, skelbia dailymail.co.uk. Tad visi tie, kurie ją pavadintų Rachel Markle – visai nesuklystų.

 Meghan Markle ir princas Harry.<br> ViDA Press nuotr.
 Meghan Markle ir princas Harry.<br> ViDA Press nuotr.
 Aktorė Meghan Markle.<br> VidaPress nuotr.
 Aktorė Meghan Markle.<br> VidaPress nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

May 22, 2017, 11:10 PM

Rachel vardą aktorei suteikė tėvai nuo pat gimimo. Meghan – jos antrasis vardas, kuriuo ji daugybę metų pristatoma kino industrijoje. Kiek ironiška, tačiau populiariausias jos vaidmuo taip pat turi Rachel vardą.

Holivude nebe naujiena, kad garsenybės prisistato pirmuoju ar antruoju, o kartais – ir visai išgalvotu vardu. Dainininkai Katy Perry, Miley Cyrus ar Johnas Legendas taip pat viešumoje prisistato viduriniuoju savo vardu.

Tai, kad Meghan ir princo Harry pora kartu pasirodė Pippos Middleton vestuvėse, tik dar kartą įrodo, kad jų santykiai – išties rimti. Nors santuokos ceremonijoje bažnyčioje ji nedalyvavo, vakarinėje dalyje jiedu nepaleido vienas kito rankų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.