Besilaukianti Ineta Puzaraitė-Žvagulienė pasidalijo svarbiu jai prisiminimu

Kūdikio besilaukianti Ineta Puzaraitė-Žvagulienė pasidalijo jaukiu ir svarbiu jai prisiminimu. Žinoma moteris socialiniame tinkle su savo draugais pasidalijo nuotrauka, kurioje ji rankose laikė pirmagimę dukrelę Barborą. 

„Jau greitai vėl galėsiu taip pozuoti! Kaip laukiu",- po pasidalinta nuotrauka nedaugiažodžiavo Ineta.<br>Facebook nuotr.
„Jau greitai vėl galėsiu taip pozuoti! Kaip laukiu",- po pasidalinta nuotrauka nedaugiažodžiavo Ineta.<br>Facebook nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 28, 2017, 10:19 AM

Naujienų portalas lrytas.lt primena, kad 2015-ųjų liepos mėnesio pabaigoje gimė Inetos ir Ąžuolo dukrelė, o žinia, kad pora laukiasi antrojo vaikelio pasklido kovo mėnesį. Ineta ir Ąžuolas visuomet svajojo apie didelę šeimą. Dar gruodį žurnalui „Stilius“ pora pasakojo, kad būti mama – labai smagu. Gimus taip lauktai dukrai, Ineta suprato, kad būti mama visai nėra sunku. Ji norėtų dar trijų vaikų. Tokie, kaip ji sako, maži projektai – tikras stebuklas. O motinystės rūpesčius jai palengvina gausybė artimųjų. Štai Ąžuolas supranta moteriškas silpnybes ir savo dukrai leidžia pasikuisti spintoje. Senelis dainininkas Žilvinas anūkei jau seniai atidavė savo širdį ir dainas – po jo apsilankymų Barbora kvepia skaniausiais jo vyriškais kvepalais. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.