Orlando Bloomas nustebino pranešimu: ieško gyvenimo moters, kuri norėtų susilaukti vaikų

Aktorius Orlando Bloomas (40 m.) pastarosiomis dienomis vaikšto labai plonu ledu. Į viešumą iškilęs skandalas, kuomet prabilo su juo permiegojusi padavėja Viviana Ross, privirė nemažai košės. Aktorius ją nusprendė išsrėbti labai originaliu būdu: vyras paskelbė, kad nori vaikų ir ieško savo gyvenimo moters!

 Aktorius Orlando Bloomas.<br> VidaPress nuotr.
 Aktorius Orlando Bloomas.<br> VidaPress nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 28, 2017, 1:53 PM

Atrodo, aktorius prakalbo rimtai, kadangi jo troškimuose – dar ne viena atžala. Iki šiol O.Bloomas susilaukė sūnaus Flynno su buvusia žmona, „Victoria's Secret“ angelu Miranda Kerr (34 m.). Orlando paskelbė, kad jis jau norėtų susitūpėti, viengungiškų nuotykių jam per akis, o tikslas – darni šeima.

Aktorių kalbino septynmetė mergaitė, naujausioje „Karibų Piratų“ premjeroje Niujorke. Kuomet aktorius pasidomėjo, ar mergaitė turi jam klausimų, kadangi jis mielai į juos atsakytų, ji įsidrąsino paklausti, ar šis norėtų daugiau vaikų.

„Taip, tikrai labai norėčiau. Galbūt galėtum man surasti mielą, rūpestingą ir mylinčią moterį, kuri su manimi norėtų susilaukti vaikų?, - šmaikštavo aktorius.

Pokalbių laidoje „Jimmy Fallono šou“ aktorius pripažino, kad su buvusia žmona palaiko draugiškus santykius, kadangi kartu nori rodyti sūnui tinkamą pavyzdį. 

Dar šių metų pavasarį baigėsi audringas O.Bloomo ir dainininkės Katy Perry (32 m.) romanas. Sklando gandai, esą jiedu yra „skirtinguose knygos puslapiuose“, kuomet kalba pakrypsta apie santuoką.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.