Žvaigždžių savaitėje – kaltinimai anoreksija ir Sofios Vergaros moteriška baimė

Žurnalas „Stilius“ pateikia svarbiausius praėjusios savaitės įvykius užsienio garsenybių gyvenime. Vieni jų stebino savo netikėtais pareiškimais, o kiti džiaugėsi naujais jausmais ar kūdikio laukimu.

 Tara Reid (kairėje) ir Sofia Vergara (dešinėje).<br>VidaPress nuotr.
 Tara Reid (kairėje) ir Sofia Vergara (dešinėje).<br>VidaPress nuotr.
Po nuvilnijusio apkalbų skandalo dėl žaibišku greičiu nykstančios figūros aktorė Tara Reid (41 m.) vėl pasirodė viešumoje.  <br>„ViDA Press“ nuotr.
Po nuvilnijusio apkalbų skandalo dėl žaibišku greičiu nykstančios figūros aktorė Tara Reid (41 m.) vėl pasirodė viešumoje. <br>„ViDA Press“ nuotr.
 Sofia Vergara.<br> Instagram nuotr.
 Sofia Vergara.<br> Instagram nuotr.
Aktorė Sofia Vergara (45 m.) yra viena seksualiausių pasaulio moterų.  <br> VidaPress nuotr.
Aktorė Sofia Vergara (45 m.) yra viena seksualiausių pasaulio moterų. <br> VidaPress nuotr.
Saldusis britų grupės „One Direction“ narys Harry Stylesas (23 m.) po sparnu glaudžia naują merginą.  <br>VidaPress nuotr.
Saldusis britų grupės „One Direction“ narys Harry Stylesas (23 m.) po sparnu glaudžia naują merginą. <br>VidaPress nuotr.
Camille Rowe <br> VidaPress nuotr.
Camille Rowe <br> VidaPress nuotr.
Milžiniško populiarumo pasaulyje sulaukęs oratorius, žmogus stebuklas Nikas Vujičičius (34 m.) su žmona Kanae laukiasi dvynukų.  <br>VidaPress nuotr.
Milžiniško populiarumo pasaulyje sulaukęs oratorius, žmogus stebuklas Nikas Vujičičius (34 m.) su žmona Kanae laukiasi dvynukų. <br>VidaPress nuotr.
Garsus „Victoria’s Secret“ modelis Vita Sidorkina (23 m.) Italijoje ištekėjo už nekilnojamojo turto magnato Valerio Morabito.<br> Socialinių tinklų nuotr.
Garsus „Victoria’s Secret“ modelis Vita Sidorkina (23 m.) Italijoje ištekėjo už nekilnojamojo turto magnato Valerio Morabito.<br> Socialinių tinklų nuotr.
 Garsus „Victoria’s Secret“ modelis Vita Sidorkina (23 m.) Italijoje ištekėjo už nekilnojamojo turto magnato Valerio Morabito.<br>Socialinių tinklų nuotr.
 Garsus „Victoria’s Secret“ modelis Vita Sidorkina (23 m.) Italijoje ištekėjo už nekilnojamojo turto magnato Valerio Morabito.<br>Socialinių tinklų nuotr.
Daugiau nuotraukų (9)

Lrytas.lt

2017-08-13 17:31

Kaltinimai anoreksija nepagrįsti

Po nuvilnijusio apkalbų skandalo dėl žaibišku greičiu nykstančios figūros aktorė Tara Reid (41 m.) vėl pasirodė viešumoje. Savo kritikams Tara davė neblogą atkirtį: renginyje Los Andžele ji žavėjo prigludusia suknele, kuri paryškino liekną, tačiau apvalumais puoštą figūrą. Palikdama tik trupinėlį vaizduotei, legendinio „Amerikietiško pyrago“ aktorė po suknele nusprendė nevilkėti liemenėlės. Dar praėjusią savaitę Tara atviravo, kad jai jau kiek pabodo klausytis nuolatinių kalbų apie tai, kad ji primena anoreksija sergantį žmogų. „Pastaruoju metu išgirstu daugybę patyčių. Visi tarsi susitarę kalba, kad aš nieko nevalgau. Tai, paklausykite, aš valgau, ir labai daug. Jie nuolat mane vadina bauginamai liekna. Aš tiesiog tokio sudėjimo moteris“, – atviravo T.Reid.

Paniška moterų baimė

Aktorė Sofia Vergara (45 m.) yra viena seksualiausių pasaulio moterų. Atvirame interviu ji papasakojo, kaip pamažu pamilo save tokią, kokia yra. Ji prasitarė, kad niekada nemėgo nei aktyvaus sporto, nei apsilankymo sporto klubuose, o pamilusi savo apvalumus suvokė, kad norint turėti dailią figūrą nereikia dėl jos lieti prakaito. Sofia taip pat prakalbo ir apie kūno pokyčius, kuriuos skatina amžiaus tėkmė. Ji mano, kad svarbiausia laimingos moters gyvenimo taisyklė – priimti save tokią, kokia esi. „Man 45-eri. Net jei ir labai norėtum, tokio amžiaus jau sunkiai galėtum būti tobula. Nėra taip, kad tu nekęstum šio fakto ar visais įmanomais būdais bandytum to siekti, tiesiog tokia realybė. Matau, kas man vyksta. Nenoriu atrodyti jaunesnė, nei esu, tiesiog noriu jaustis puikiai. Manau, jei paniškai sieksi jaunystės, netrukus išprotėsi. Man dažnai žmonės sako, kad atrodau lyg dvidešimtmetė. Bet juk tai netiesa! Mūsų oda jau gerokai skiriasi. Niekada neturėjau paniškos baimės, ką darysiu pastebėjusi pirmuosius senatvės požymius“, – atviravo S.Vergara.

Slapta meilė

Saldusis britų grupės „One Direction“ narys Harry Stylesas (23 m.) po sparnu glaudžia naują merginą. Ilgą laiką viešumoje su merginomis nesirodęs dainininkas pagaliau buvo pastebėtas laiką leidžiantis su „Victoria’s Secret“ angelu Camille Rowe (27 m.). Kalbos įsižiebė tuomet, kai saldžioji porelė buvo pastebėta koncerte Niujorke. Anksčiau Harry susitikinėjo su garsiąja Kardashianų klano atstove Kendall Jenner, dainininke Taylor Swift. Šaltiniai teigia, jog dainininkas nėra linkęs atvirauti apie neseniai užklupusią meilę – santykius jis saugo po devyniais užraktais ir apie tai mažai kalba net su artimiausiais draugais.

Dvigubas laukimas

Milžiniško populiarumo pasaulyje sulaukęs oratorius, žmogus stebuklas Nikas Vujičičius (34 m.) su žmona Kanae laukiasi dvynukų. Tai jis žaismingai paskelbė savo feisbuko paskyroje. Nikas gimė be rankų ir kojų, tačiau tai nesustabdė jo troškimo gyventi visavertį gyvenimą – australas drąsiai čiuožia banglente, šokinėja parašiutu, vairuoja automobilį, turi mylimą žmoną ir du gražuolius sūnus.

Manekenė ir turtuolis

Garsus „Victoria’s Secret“ modelis Vita Sidorkina (23 m.) Italijoje ištekėjo už nekilnojamojo turto magnato Valerio Morabito. Pora amžiną meilę prisiekė Italijoje, senoje Ravelo katedroje, gausiai turistų lankomame Ravelo miestelyje, kuris yra įtrauktas į UNESCO pasaulio paveldo sąrašą. Nuotaka svarbią dieną pasipuošė dizainerio Zuhairo Murado suknele iš kito rudens ir žiemos kolekcijos. O Vitos galvą papuošė ilgas nėriniuotas šydas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.