Mantas Petruškevičius pristatė savo vardo saldumynus

Visai neseniai prabangių dovanų saloną Vilniuje įkūręs Mantas Petruškevičius kūrybingumu stebina toliau. Kartu su šalyje puikiai žinoma ir vertinama desertine ir kepykla prieš šventes pristatė savo bendrą projektą – išskirtinio skonio macarons. Dabar lankytojai salone ras ne tik rožes, namų kvapus, žvakes, moteriškus ir vyriškus aromatus, knygas apie įtakingus mados kūrėjus, Paryžiaus viešbutyje „Costes“ skambančios muzikos rinkinius, bet ir saldžias dovanas.

 M.Petruškevičius pristatė savo vardo saldumynus.<br> J.Stacevičiaus ir organizatorių nuotr.
 M.Petruškevičius pristatė savo vardo saldumynus.<br> J.Stacevičiaus ir organizatorių nuotr.
 M.Petruškevičius pristatė savo vardo saldumynus.
 M.Petruškevičius pristatė savo vardo saldumynus.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Dec 28, 2017, 10:56 AM

M.Petruškevičiaus ir „JM by Režisierius“ kurti macarons atspindi aukščiausios kokybės, stiliaus jausmo ir subtilios prabangos žavesį. Specialiai Mantui sukurti macarons yra švelnaus rožių ir Cattleya orchidėjų skonio, persipinančiu su lengvu jogurtiniu ganache. Pakuotę sudaro šeši geriausių šalies konditerijos meistrų pagaminti macarons, dailiai paguldyti į stilingą raudoną dėžutę.

„Pakuotė – tai emocija. Garsiausios pasaulio kompanijos žino, kad žmonės iš pradžių perka emociją, o tik paskui skonį. Stilingą pakuotę malonu laikyti rankose, ją atidaryti ir žiūrėti, koks siurprizas laukia viduje“, – sakė M.Petruškevičius.

Mantas atviravo, kad bet kokiais saldumynais nepiktnaudžiauja, valgo juos ne kasdien, todėl kuo pasisaldins gyvenimą renkasi labai atsargiai. „Prisipažinsiu, desertai man skaniausi Prancūzijoje. Ir jeigu jau jais mėgautis, tai tik pačiais geriausiais. Mano skoniui priimtiniausi būtent macarons. Dievinu juos dėl jų lengvumo ir trapumo, todėl kartais suvalgau ne vieną“, – nusišypsojo M.Petruškevičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.