Savaitės blykstėse – Liepos ir jos vyro žiemos akimirkos ir Pocių šeimos pagausėjimas

Žurnalas „Stilius“ siūlo prisiminti įsimintiniausias praėjusios savaitės Lietuvos garsenybių akimirkas.

 Liepa su vyru Evaldu.<br>K.Meliausko nuotr.
 Liepa su vyru Evaldu.<br>K.Meliausko nuotr.
 Martynas ir Viktorija Pociai.
 Martynas ir Viktorija Pociai.
 E.Vilkevičiūtė.<br>K.Meliausko nuotr.
 E.Vilkevičiūtė.<br>K.Meliausko nuotr.
 E.Vilkevičiūtė.
 E.Vilkevičiūtė.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Mar 2, 2018, 7:37 PM

Įamžino žiemos akimirkas

Dainininkė Liepa Norkevičienė (27 m.) su vyru Evaldu (31 m.) ir augintiniu Riku įsiamžino žiemiškoje fotosesijoje, kuriai, beje, šeima susiruošė bene greičiausiai. Viešėdama pas tėvus Klaipėdoje atlikėja sulaukė fotografo pasiūlymo. Įsikibusi į parankę vyrui ir pasiėmusi šeimos augintinį Liepa patraukė į mišką – čia ir buvo padarytos spontaniškos mielos nuotraukos.

„Atmosfera visada kitokia, kai fotografuojamės su vyru. Kadangi viskas vyko spontaniškai, be jokio pasirengimo, nelabai buvo justi, kad tai – fotosesija. Profesionalių nuotraukų su vyru mes kaip ir neturime, tad pasitaikė puiki proga įsiamžinti. Jeigu būtų tekę vyrą įkalbinėti fotografuotis kokioje nors fotostudijoje ir specialiai tam ruoštis, tikrai nebūtų pavykę“, – juokėsi dainininkė ir pridūrė, kad nuotraukose matyti dvi didžiausios jos meilės.

Vėl sublizgo ant podiumo

Manekenė Edita Vilkevičiūtė (29 m.) atrodė kaip deivė iš antikos laikų, kai demonstruodama sidabru tviskančią suknelę pasirodė ant Milano mados savaitės podiumo. Lietuvos supermodelis jau retokai demonstruoja kolekcijas mados renginiuose, bet savo seniai pažįstamai Albertai Ferretti padarė išimtį.

Pirmąją Milano mados savaitės dieną garsiausias Lietuvos modelis ant podiumo lipo du kartus. Abu jie buvo skirtingi – kaip ir visa naujoji A.Ferretti rudens kolekcija. Iki šiol ši dizainerė garsėjo šifono ir tiulio klostėmis, o dabar stebino pasirinkusi kažką primenančio septintojo dešimtmečio poproką. Jau pirmasis modelis nustebino juodu džinsiniu kombinezonu, o netrukus ir E.Vilkevičiūtė pasirodė vilkėdama kombinezoną paaukštintu liemeniu ir plačiomis klešnėmis bei juodą švarką su metalinėmis sagomis ir mūvėdama blizgias ilgas pirštines.

Dviguba laimė

Buvusio krepšininko Martyno Pociaus (31 m.) ir jo žmonos Viktorijos (28 m.) šeimą aplankė gandrai – JAV gyvenantiems sutuoktiniams gimė dvynukai.

Žinią apie gimusius dvynukus M.Pocius pranešė socialiniame tinkle „Instagram“ – įdėjo nuotrauką, kurioje jis užfiksuotas besišypsantis ir laikantis naujagimius.

„Mano veidas pasako viską... Per pastarąsias keletą dienų suvokiau, kas iš tikrųjų yra laimė ir kas šiame gyvenime svarbiausia. Mano širdis dar niekada nebuvo taip pripildyta laimės“, – po nuotrauka parašė M.Pocius.

M.Pocius savo mylimąją vedė 2013-ųjų birželio 27-ąją po beveik dvejų metų draugystės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.