Sportuojančiai gražuolei Simonai Burbaitei – žiaurus Selo grasinimas

Modelis ir tinklaraštininkė Simona Burbaitė socialiniame tinkle pasidžiaugė jai taip patinkančiu boksu. Tačiau įkvepiantį vaizdo įrašą suskubo pakomentuoti ir dainininkas Egidijus Dragūnas-Selas.

 Egidijus Dragūnas-Selas ir Simona Burbaitė.<br> D.Umbraso ir J.Stacevičiaus nuotr.
 Egidijus Dragūnas-Selas ir Simona Burbaitė.<br> D.Umbraso ir J.Stacevičiaus nuotr.
 J.Stacevičiaus nuotr.
 J.Stacevičiaus nuotr.
 D.Umbraso nuotr.
 D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Apr 5, 2018, 12:37 PM, atnaujinta Apr 5, 2018, 2:13 PM

„Naikinu Velykų pyragus ir majonezus. Nėra kada ant sofos gulėt ir savęs gailėt“, – brūkštelėjo ji. Vaizdo įraše matyti, kaip S.Burbaitė užsiima Tailando boksu („muay thai“).

Komentaruose pasireiškė Selas, kuris sportuojančiai S.Burbaitei nepraleido progos įkąsti.

„Baisu, kai bobos virsta vyrais! Boksininkė. Kai pi***au vieną, užmigtum amžiam“, – su šypsenomis tėškė dainininkas.

Tinklaraštininkė į jo gluminantį pareiškimą atsakė išsamiai. Anot jos, šalyje apstu agresijos ir su ja susiduriama kasdien.

„Tokie komentarai kaip Egidijaus Dragūno, kurio sulaukiau šįryt, besiruošdama pozityviai pradėti dieną, tikrai manęs nesugniuždė, juolab neprivertė susimąstyti, ar mano pasirinkimas lankyti Tailando boksą yra nemoteriškas.

Kas apskritai XXI amžiuje yra nemoteriška? Tikiuosi, man neprireiks panaudoti bokse išmoktų įgūdžių, apsiginant nuo šio vyro kumščio, kuriuo jis man grasino.

Vis dėlto šis komentaras palietė mane, nes liečia mano artimą, mano aplinką ir mano šalį. Šalį, kurioje šiandien opiausios žaizdos – agresija, psichologinis ir fizinis smurtas šeimoje, patyčios, lyčių nelygybė, priekabiavimas, sutinkamos kas antroje straipsnių antraštėje ir turbūt kas trečioje šeimoje.

Kaip reaguoti toms ir tiems, kurie su tokia agresija susiduria kasdien, ne tik socialinėje erdvėje, bet ir darbe, ir šeimoje, ir visuomenėje?

Užsiauginau storą odą ir tikiu tuo, kas esu ir ką darau, tačiau man skaudu ir pikta, kad tokius agresijos kupinus žinomų žmonių komentarus skaito jų sekėjai ir tai tampa visuomenės norma.

Šiandien tai komentaras man, rytoj bus kažkam kitam, bet tai privalo liautis. Žinomi žmonės, nuomonės formuotojai, turi jausti atsakomybę už savo viešai ištartus žodžius, užuot gilinę visuomenės žaizdas“, – pasidalydama Selo komentaru, rašė S.Burbaitė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.