Žvaigždžių savaitėje – Khloe Kardashian ir Mariah Carey paslaptys

Skandalas Kardashianų šeimoje

 „Scanpix“ ir socialinių tinklų nuotr. 
 „Scanpix“ ir socialinių tinklų nuotr. 
K. Kardashian ir Tristanas.<br>Socialinių tinklų nuotr.
K. Kardashian ir Tristanas.<br>Socialinių tinklų nuotr.
Emily Ratajkowski.<br> Socialinių tinklų nuotr.
Emily Ratajkowski.<br> Socialinių tinklų nuotr.
Catherine - Zeta Jones su dukra.<br> „Scanpix“ nuotr.
Catherine - Zeta Jones su dukra.<br> „Scanpix“ nuotr.
 Madonna.<br>  „Scanpix“ nuotr.
 Madonna.<br>  „Scanpix“ nuotr.
 Mariah Carey.<br>  „Scanpix“ nuotr.
 Mariah Carey.<br>  „Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (6)

Lrytas.lt

Apr 22, 2018, 6:33 PM, atnaujinta Apr 22, 2018, 6:35 PM

Vos prieš keletą dienų kūdikį pagimdžiusi televizijos žvaigždė Khloe Kardashian (33 m.) išgyvena skaudų smūgį. Jos vaikelio tėvas NBA žvaigždė Tristanas Thompsonas (27 m.) atsidūrė pirmuosiuose žiniasklaidos puslapiuose.

Manhatano striptizo klubo vaizdo kameros užfiksavo, kaip vyras bučiuojasi su kita moterimi. Vaizdo įrašas ne tik išplito internete, bet ir pasiekė žiniasklaidą. Anot šaltinių, striptizo šokėja ir krepšininkas drauge siautė naktiniuose klubuose, o po 4 valandas trukusių išgertuvių drauge patraukė į viešbutį „Four Seasons“. Kad visą vakarą vyrą lydėjo ta pati mergina, patvirtino nuotraukos.

Tačiau tai dar ne viskas – žiniasklaidoje pasirodė faktų apie dar vieną T.Thompsono žingsnį į kairę. Paplito vaizdo įrašas, kuriame matyti, kaip jis bučiuoja ir glamonėja tris nepažįstamas moteris. Pasirodo, 2017 metų spalio 7 dieną viešėdamas Vašingtone vyras išdavė savo tuomet jau besilaukiančią mylimąją.

Atskleidė paslaptį

Muzika ir nuolatiniai skandalai – neatsiejama dainininkės Mariah Carey (48 m.) gyvenimo dalis. Tačiau šįkart – atviras M.Carey pasakojimas apie ne tokią gražią jos gyvenimo pusę. Paaiškėjo, kad moteris jau kurį laiką kovoja su bipoliniu sutrikimu, o paprasčiau sakant – su asmenybės susidvejinimu, maniakine depresija.

Dainininkė pasakojo, kad gyvena tarsi dvilypį gyvenimą, o kai dar 2001-aisiais išgirdo diagnozę, jai teko reabilituotis dėl psichologinių problemų. M.Carey teigimu, tinkamą gydymą ji atrado po keleto metų kovos, kuri pakenkė ir karjerai, ir asmeniniam gyvenimui.

Žinoma, nuo to nukentėjo ir romantiški santykiai su antrosiomis pusėmis. Antrosios pakopos bipolinį sutrikimą diagnozuoti nėra lengva. Mariah kenčia nuo nuolatinės depresijos, kuri pasireiškia mieguistumo ar hiperaktyvumo priepuoliais, nuolatiniu dirglumu ar, priešingai, keistais nuotaikos šuoliais.

Seksualumo karūna

Dainininkei Madonnai jau beveik 60 metų, tačiau ji neketina nusiimti seksualiosios scenos karalienės karūnos. Socialinėje erdvėje pasidalijusi karšta nuotrauka ji ir vėl sukėlė apkalbų bangą. Perregimu korsetu liemenį suveržusi dainininkė privertė atkreipti dėmesį į savo biustą.

Įvaizdį padailinusi juodu apsiaustu ir tos pačios spalvos kaubojiška skrybėle Madonna priminė mistinio filmo heroję. Koketišką įvaizdį mėgstanti Madonna pastaruoju metu susitikinėja tik su gerokai jaunesniais modeliais. Jos mylimuosius užsienio spauda drąsiai vadina berniukais žaisliukais, mat Madonnos santykiai su vaikinais trunka itin trumpai.

Vestuvės – ne kliūtis

Karščiausią modelį Emily Ratajkowski (26 m.) instagrame jau seka 17,2 milijono gerbėjų. Ir nieko keista, mat jos paskyrą jau drąsiai galima vadinti seksualumo bomba. Kūno apnuoginimas tapo Emily vizitine kortele.

Vasario pabaigoje už mylimojo Sebastiano Bearo-McClardo ištekėjusios E.Ratajkowski nepristabdė ir vestuvės. Ji toliau kaitina gerbėjų kraują. Vonioje, paplūdimyje, lovoje, reklamose, net per medaus mėnesį – visur galima pamatyti tobulą šios gražuolės kūną. Naujausioje nuotraukoje žavingoji E.Ratajkowski pozavo su perregimu lietpalčiu. O po juo, žinoma, buvo matyti jos krūtinė.

Jaunatviška elegancija

Viena geidžiamiausių Holivudo aktorių Catherine Zeta-Jones (48 m.) augina sau pamainą. 14-metė aktorės dukra Carys Douglas – tobula jos kopija. Dukra žvaigždei kompaniją palaikė stilingame „Dolce & Gabbana Alta Moda Couture“ renginyje.

Prabangiam vakarui Niujorke aktorė pasirinko perregimą gipiūro suknelę ilgomis rankovėmis, o Carys žvilgsnius traukė pečius apnuoginančia spalvinga palaidine, prie kurios priderino klasikines juodos spalvos kelnes ir aukštakulnes basutes. Motina ir dukra tapo tikromis vakaro žvaigždėmis. Fotografams dvi gražuolės tapo pagrindiniu taikiniu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.