Netrukus 60-metį švęsiantis Hugh Grantas pirmą kartą ryžosi vesti

„Santuoka yra kažkas neromantiška“, – mėgo sakyti britų aktorius Hugh Grantas (57 m.), su drauge švedų televizijos prodiusere Anna Eberstein (39 m.) neseniai susilaukęs trečio vaiko.

  Hugh Grantas ves Anną Eberstein.<br> Scanpix nuotr.
  Hugh Grantas ves Anną Eberstein.<br> Scanpix nuotr.
  Hugh Grantas ves Anną Eberstein.<br> Scanpix nuotr.
  Hugh Grantas ves Anną Eberstein.<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

May 20, 2018, 2:53 PM

Tačiau, regis, pagaliau H.Grantas vis tik prie altoriaus žengs. Aktorius gegužės gale ketina vesti savo mylimąją Anną. Ir jam tai bus pirmoji santuoka.

Auksinio gaublio laureatui H.Grantui kovą gimė jau penkta atžala, jis turi dar du vaikus iš ankstesnių santykių. Kad H.Grantas ir A.Eberstein turi trečią vaiką, papasakojo buvusi jo mylimoji Elizabeth Hurley (52 m.), – jųdviejų romanas truko trylika metų. Šie aktoriai buvo viena ryškiausių dešimtojo dešimtmečio porų, o išsiskyrę išsaugojo draugiškus santykius.

Apie trečią A.Eberstein nėštumą šių metų sausį prasitarė jos motina.

Teisėja ir Švedijoje žinoma politikė Susanne Eberstein savo džiaugsmu pasidalijo su Stokholmo leidiniu „Aftonbladet“: „Aš laiminga! Turėsiu dar vieną anūką arba anūkę. Ir tai bus greitai!“

2012-ųjų rudenį Anna ir Hugh susilaukė sūnaus Johno Mungo, 2015-ųjų gruodį – dukters, bet jos vardą slepia. Dar dviejų vaikų H.Grantas susilaukė su devyniolika metų jaunesne kine T.Hong: 2011-aisiais ji pagimdė dukterį Tabithą, o po metų, kai aktorius trumpam pas ją sugrįžo, – sūnų Felixą.

Įdomu, kad Anna ir Tinglan laukėsi beveik vienu metu.

H.Grantas nė vienos savo vaikų motinos nebuvo vedęs. „Aš nemanau, kad žmogui skirta keturiasdešimt metų gyventi su tuo pačiu partneriu, – savo požiūrį į šeimą ne kartą dėstė aktorius. – Sukūręs šeimą žmogus užsidaro. Net ir turėdamas būrį vaikų privalai jaustis laisvas.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.