Žvaigždžių savaitėje – suknelė išdavikė ir princesės Dianos meilužis

Kiekvieną savaitę žurnalas „Stilius“ apžvelgia įsimintiniausius ir labiausiai apkalbėtus užsienio garsenybių gyvenimo įvykius. Šįkart juose taip pat netrūko staigmenų ir atvirų pasisakymų.

 Intymią vietą apnuoginusi suknelė ir retai viešumoje matomas buvęs princesės Dianos meilužis.<br> Scanpix nuotr.
 Intymią vietą apnuoginusi suknelė ir retai viešumoje matomas buvęs princesės Dianos meilužis.<br> Scanpix nuotr.
 Farrah Abraham.<br> Scanpix nuotr.
 Farrah Abraham.<br> Scanpix nuotr.
 Melania Trump.<br> Scanpix nuotr.
 Melania Trump.<br> Scanpix nuotr.
 Jamesas Hewittas.<br> Scanpix nuotr.
 Jamesas Hewittas.<br> Scanpix nuotr.
 Kylie Jenner.<br>Instagramo nuotr.
 Kylie Jenner.<br>Instagramo nuotr.
 Kylie Jenner apsauginis.<br>Instagramo nuotr.
 Kylie Jenner apsauginis.<br>Instagramo nuotr.
 Chrisas Nothas.<br> Scanpix nuotr.
 Chrisas Nothas.<br> Scanpix nuotr.
 Chrisas Nothas.<br> Scanpix nuotr.
 Chrisas Nothas.<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (8)

Lrytas.lt

2018-05-25 22:45

Suknelė išdavikė

Praūžus Kanų kino festivaliui ir toliau netyla kalbos apie ne visai tinkamai pasirinktus garsių damų įvaizdžius. Galimybės atkreipti dėmesį į save festivalyje nepraleido ne viename realybės šou nusifilmavusi Farrah Abraham (26 m.). Moteris renginiui pasirinko žemę šluojančią, tačiau toli gražu ne subtilią suknelę. Bronzos spalvos apdaras atidengė ne tik viršutinę moters kūno dalį, bet ir kiek daugiau, nei ji pati tikėjosi. Pozuodama fotografams Farrah sklaidė sijoną į šalis ir tarsi netyčia parodė, kad nemūvi kelnaičių. Demonstruodama itin drąsų įvaizdį televizijos žvaigždė rizikavo sulaukti skeptiškos reakcijos, mat šiame Kanų festivalyje buvo suorganizuotas aktorių ir režisierių protestas, susijęs su pastaruoju metu itin narpliojama moters padėties visuomenėje situacija.

Pasirodė viešumoje

Ne paslaptis, jog princų Harry (33 m.) bei Williamo (35 m.) tėvų santuoka klostėsi ne itin sėkmingai. Keletą metų prieš mirtį Velso princesė Diana gyveno ne karališkuosiuose rūmuose. Be to, moteris turėjo ir keletą meilužių. Vienas jų – buvęs armijos kapitonas Jamesas Hewittas (60 m.). Po Širdžių Princese vadinamos moters žūties jis pelnė ne pačią geriausią reputaciją – žiniasklaidoje vyras dažnai buvo vadinamas išdaviku bei storžieviu. Mat jis sutiko parduoti jo ir Dianos meilės romano istoriją, kuri užminė nemažai karališkajai šeimai nemalonių mįslių. Ilgą laiką buvo įtariama, kad jis yra princo Harry tėvas. Tiesa, šiuos įtarimus Jamesas paneigė tik prieš kelerius metus. Šaltinių duomenimis, šiuo metu Jamesas yra bankrutavęs. Praėjusiais metais jam buvo atlikta operacija. Nuotraukose jis matomas netoli savo namų Eksteryje, Didžiojoje Britanijoje.

Sušlubavo sveikata

JAV pirmoji ponia Melania Trump (48 m.) atsigulė ant operacinės stalo. Baltieji rūmai išplatino pranešimą, kad jai buvo atliekama inkstų ligos gydymo procedūra. M.Trump buvo gydoma Walterio Reedo nacionaliniame kariniame medicinos centre. „Šį rytą pirmajai poniai buvo atlikta embolizacija, skirta inkstams gydyti. Procedūra buvo sėkminga, komplikacijų nėra“, – teigė M.Trump komunikacijos direktorė Stephanie Grisham. Gimtadienį praėjusį mėnesį šventusi M.Trump yra pirmoji JAV prezidento žmona, kuriai atlikta tokia rimta procedūra, nuo Nancy Reagan laikų. 1987 m. metų spalį pastarajai buvo atlikta mastektomija.

Neįtikėtinas panašumas

Kol dauguma Kardashianų klano realybės šou žvaigždės Kylie Jenner (20 m.) gerbėjų akylai nužiūrinėja kiekvieną jos asmenukę ir liaupsina naujagimę Stormi, kiti, kiek įžvalgesni, žavisi aplink garsenybę besisukančiu asmens sargybiniu. Policijos pareigūnu ir apsaugininku dirbantis Timas Chungas laisvu nuo tarnybos metu dirba modeliu. Garsios šeimos gerbėjai T.Chungą pavertė tikra interneto sensacija juokaudami, kad į jį labiau nei į biologinį vaiko tėtį reperį Travisą Scottą panaši K.Jenner dukra Stormi. Pats vyras, nebeapsikentęs tokių kalbų, kurios apskriejo visą pasaulį, išplatino žinutę teigdamas, kad jo ir Kylie santykiai – tik darbiniai.

Nebe Ponas Šaunusis

Televizijos serialo „Seksas ir miestas“ pavadinimas girdėtas tikrai ne vienam. Apie keturias Niujorke gyvenančias drauges pasakojantis serialas padėjo išgarsėti daugeliui šiandien puikiai žinomų garsenybių, o viena jų – Sarah Jessica Parker (53 m.). Jos sutuoktinį vaidinęs Chrisas Nothas (63 m.) daugiau nei prieš dešimtmetį tirpdyte tirpdė serialo žiūrovių širdis. Visuomet pasitempęs vyresnio amžiaus finansininkas buvo vadinamas tikra moterų svajone – Ponu Šauniuoju. Vis dėlto neseniai fotografijose užfiksuotas amerikiečių aktorius atrodo išties pasikeitęs. Majamio paplūdimyje poilsiaujantis Chrisas akivaizdžiai priaugo svorio ir pakeitė šukuoseną. Be to, atrodo, kad vyras pakeitė ir seriale ryškiai pastebimą solidų stilių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.