Tai įvyko – 57-erių Hugh Grantas pirmą kartą žengė prie altoriaus

Vienas garsiausių Holivudo viengungių, aktorius Hugh Grantas (57 m.) pirmą kartą žengė prie altoriaus. Intymioje ir itin privačioje ceremonijoje vyras vedė savo išrinktąją Anną Eberstein (39 m.).

 Hugh Grantas su mylimąja Anna.<br> Scanpix nuotr.
 Hugh Grantas su mylimąja Anna.<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 26, 2018, 12:07 PM

Užsienio žiniasklaida skelbia, kad civilinė santuoka buvo sudaryta be jokios pompastikos. Vyru ir žmona tapę jaunavedžiai vilkėjo paprastus drabužius. Artimi šaltiniai skelbė, kad visi itin džiaugėsi vyro sprendimu, o santuokos sudarymo ceremonijoje dalyvavę artimi giminaičiai jautėsi atsipalaidavę.

Aktorius ilgus metus garsėjo kaip vyras, kuris vengia įsipareigojimų. Jis nuolat kartojo, kad niekada nežengs prie altoriaus.

Hugh ir Anna kartu praleido šešerius metus. 2012-aisiais jiems gimė sūnus Johnas, o dar po trijų metų – ir antroji atžala. Skelbiama, kad šių metų kovą pora susilaukė ir trečio vaiko, tačiau iki šiol visi faktai laikomi paslaptyje.

„Niekuomet netikėjau santuoka. Savo gyvenime mačiau keletą gerų pavyzdžių, gal net penkis, tačiau manau, kad visa tai pervertinama“, – prieš trejus metus žurnalui „People“ sakė aktorius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.