Atšventęs 75 metų jubiliejų Harrisonas Fordas ruošiasi vestuvėms

Holivudo aktorius, filmų apie Indianą Džounsą žvaigždė Harrisonas Fordas (75 m.), oficialiai vedęs savo mylimąją Calistą Flockhart (53 m.) dar prieš aštuonerius metus, pagaliau surengs „normalias“ vestuves.

 H. Fordas.<br>„Scanpix“ nuotr.
 H. Fordas.<br>„Scanpix“ nuotr.
H.Fordas ir jo žmona C.Flockhart.<br>„Scanpix“ nuotr.
H.Fordas ir jo žmona C.Flockhart.<br>„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jul 3, 2018, 4:53 PM

Aktoriai H.Fordas ir C.Flockhart savo santuoką įregistravo 2010-ųjų vasarą. Tuo metu jie tik pasirašė vedybų dokumentus be jokių iškilmių. Kaip leidiniui „Radaronline“ papasakojo viena aktorės draugių, Calistos svajonė apie gražią baltą suknelę taip ir liko neįgyvendinta.

2010 metais per santuokos registraciją, be poros įsūnio Liamo, dalyvavo tik du svečiai. Ir tie patys buvo namo, kuriame Harrisonas ir Calista buvo paskelbti vyru ir žmona, šeimininkai – Naujosios Meksikos valstijos gubernatorius Billas Richardsonas ir jo žmona Barbara.

Jų būstas santuokai įregistruoti buvo pasirinktas todėl, kad B.Richardsonas – senas H.Fordo bičiulis, o ir namas yra patogioje vietoje – netoli filmavimo aikštelės, kurioje dirbo aktorius.

H.Fordas tuo metu filmavosi juostoje „Kaubojai ir ateiviai“ ir galėjo įregistruoti santuoką beveik „neatitrūkdamas nuo gamybos“.

Calista, sužinojusi apie mylimojo ketinimus, neprieštaravo – ji ir taip pernelyg ilgai laukė, kol Harrisonas ją pavadins savo teisėta žmona. Juk iki tol jie kartu gyveno net aštuonerius metus!

Tuo metu C.Flockhart, neturėjusi nei laiko, nei galimybės pasirengti netikėtai priimtam H.Fordo sprendimui, tapo jo žmona vilkėdama neįmantrią vasarinę suknelę. O ir jaunikis nebuvo šventiškai pasipuošęs – mūvėjo nutrintus džinsus ir vilkėjo paprastus marškinius.

Anksčiau jis jau du kartus buvo vedęs ir nenorėjo iškilmingos ceremonijos.

Dabar Calista turi galimybę viską ištaisyti: pasipuošti gražia suknele ir sukviesti draugus, kad pasidalytų su jais savo džiaugsmu.

H.Fordas ir C.Flockhart netgi sumanė naujai ceremonijai sukurti išskirtines vestuvines priesaikas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.