Monika Šalčiūtė pasipiktino Vilniuje nuomojamų būstų kainomis

Šokėja ir interneto sensacija jau kelerius metus vadinama Monika Šalčiūtė socialiniame tinkle paliko įrašą apie tai, kokią nuostabą jai sukėlė Vilniuje nuomojamų butų kainos.

 Monika Šalčiūtė.<br> G.Bitvinsko nuotr.
 Monika Šalčiūtė.<br> G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 18, 2018, 5:11 PM

Tiesa, į merginos akiratį pateko konkreti kategorija – vieno kambario butai. Palikusi įrašą Monika pridėjo, kad gyvenamosios vietos keisti neketina.

„Dėl įdomumo peržiūrėjau nuomojamų butų kainas Vilniuje. Tai turiu žinutę butų savininkams, kurie nuomoja 1 kambario suskretusius butus po 300 eurų – jūs esate da*baj*bai.

P.S. Linkėjimai „brokeriams“, susikiškit savo agentūros mokestį ten, kur nesueina. Nereikia būti brokeriu, kad mokėti įdėti skelbimą“, – brūkštelėjo ji.

Naujienų portalas lrytas.lt primena, kad Monika turi karčios patirties būsto nuomoje. Prieš keletą mėnesiu mergina įsivėlė į skandalą su butą „Vilniaus vartuose“ nuomavusia savininke. Ji Moniką kaltino nemokumu ir buto suniokojimu, tuo tarpu M.Šalčiūtė gynė savo garbę ir orumą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.