Romas Zabarauskas kreipėsi į visuomenę ir prašo pagalbos

Režisierius Romas Zabarauskas pasidalijo žinia, kad jau trečią kartą jo gyvenamajame name, kur balkone iškelta vaivorykštės spalvų vėliava, buvo padegtos buto durys. Šįkart R.Zabarauskas išplatino ir viešą pagalbos prašymą.

 Romas Zabarauskas.<br> T.Bauro nuotr.
 Romas Zabarauskas.<br> T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-09-13 11:04

„Taip, šiąnakt vėl degė mūsų laiptinė. Vėl keliais aukštais aukščiau nei gyvename mes. Svarsčiau, ar ir vėl tai viešinti, bet žiniasklaida jau tai bet kokiu atveju žino.

Šįsyk turiu naują prašymą.

Laiptinės remonto bei papildomo saugumo priemonių kaštai atiteks jos gyventojams, todėl natūralu, kad ima kilti nemaža įtampa vien dėl to.

Jei galite prisidėti prie šių išlaidų, prašau paaukoti, arba parašykite man ir suteiksiu savo įmonės rekvizitus. Tegu tai būna dovana mano kaimynams, kuriems streso dabar yra per akis.

Jei atsirastų nusikaltėlis, kuriam bus priteistos išlaidos, visas aukas grąžinsiu. Žiniasklaidai šiandien nieko nekomentuosiu, nes tiesiog neturiu jokios papildomos informacijos. Prašau gerbti mano pasirinkimą“, – viešą žinutę išplatino vyras.

Primename, kad dar prieš savaitę Romas Zabarauskas pareiškė pasipiktinimą Lietuvos policija. Pareigūnų abejingumas žinomą vyrą nustebino po to, kai po galimai tyčinio padegimo jo laiptinėje išgirdo pareigūnų pasiūlymą nusikabinti čia plazdančias gėjų judėjimą simbolizuojančią vėliavą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.