Savaitės blykstėse – Monikos Šalčiūtės romanas ir Liepos Rimkevičienės skyrybos

„Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“ kaskart apžvelgia ryškiausius pramogų pasaulio įvykius. Kas gi labiausiai skaitytojus domino praėjusią savaitę?

Monika Šalčiūtė ir Donatas Motiejūnas bei Liepa Rimkevičienė su vyru Joringiu. <br>Soc. tinklų ir LR archyvo nuotr. 
Monika Šalčiūtė ir Donatas Motiejūnas bei Liepa Rimkevičienė su vyru Joringiu. <br>Soc. tinklų ir LR archyvo nuotr. 
Goda ir Rolandas Alijevai. <br>LR archyvo nuotr. 
Goda ir Rolandas Alijevai. <br>LR archyvo nuotr. 
Monika Šalčiūtė ir Donatas Motiejūnas. <br>Soc. tinklų nuotr. 
Monika Šalčiūtė ir Donatas Motiejūnas. <br>Soc. tinklų nuotr. 
Kristina Tarasevičiūtė. <br>LR archyvo nuotr. 
Kristina Tarasevičiūtė. <br>LR archyvo nuotr. 
Liepa Rimkevičienė su vyru Joringiu. <br>LR archyvo nuotr. 
Liepa Rimkevičienė su vyru Joringiu. <br>LR archyvo nuotr. 
Linas Karalius-Ezopas. <br>Soc. tinklų nuotr. 
Linas Karalius-Ezopas. <br>Soc. tinklų nuotr. 
Daugiau nuotraukų (6)

Lrytas.lt

Nov 30, 2018, 7:20 PM

Slaptas romanas

Socialinių tinklų žvaigždė, šokėja Monika Šalčiūtė (25 m.) patvirtino ilgai sklandžiusius gandus, kad prieš dvejus metus ji susitikinėjo su gerai žinomu krepšininku Donatu Motiejūnu (28 m.).

Mergina net skrido pas jį į JAV, kur tuo metu krepšininkas žaidė. Ji tikėjosi, kad šie santykiai rimti. Tačiau netrukus sužinojo, kad krepšinio žvaigždė tuo pat metu susitikinėja su dar keliomis merginomis.

„Dabar nežinau, ar draugavau, ar kažkokia meilužė buvau. Nežinau, kaip įvardyti tuos santykius. Bet tai noriu išbraukti iš gyvenimo. Buvau apgauta – buvo pilna melo“, – sakė ji.

Po vienos viešnagės į JAV M.Šalčiūtė sužinojo, kad Donatas laukiasi vaikelio su lenkaite Paulina. Prieš metus porai gimė sūnus, o šiemet jiedu susituokė.

„Tuo pat metu pas jį skraidė šešios ar septynios merginos, nes jeigu į feisbuką įdėdavau nuotrauką su kokiomis nors užuominomis, iškart prisistatydavo kitos merginos. „Aš irgi pas jį praėjusį mėnesį buvau“, – rašydavo man jos. Per tuos metus galėjau daug ką padaryti...“ – sakė ji.

Karti patirtis

Dainininkė Goda Alijeva (32 m.) papasakojo apie karčią patirtį, su kuria susidūrė iširus devynerius metus trukusiai santuokai su verslininku Rolandu Alijevu (33 m.).

Atlikėja tikino, kad skyrybos buvo gerai apgalvotas žingsnis. Ji neslėpė, jog dėl vaikų gerovės yrančią santuoką daugybę kartų bandė suklijuoti, o suvokusi, kad nepavyks, išgyveno labai skaudžiai.

Galop, apsisprendus žengti svarbų žingsnį, buvusio vyro sprendimu jų bendrus namus su vaikais teko palikti būtent Godai. Tačiau iššūkiams ji buvo pasiruošusi.

„Esu iš tų moterų, kurios turi gana stiprų ego. Aš niekada neprašysiu. Džiaugiuosi, kad turiu darbą, pajamų, kad esu ta moteris, kuri visiškai išlaiko save ir vaikus. Netgi alimentai nėra nuolatinės pajamos, nes vieną dieną jų gali nebūti.

Moteris, nesvarbu su kokiu vyru ji būtų, privalo savimi pasirūpinti. Mes juk gimdome vaikus ne vyrui, o sau. Turiu pagalvoti ir apskaičiuoti, kas būtų, jeigu būtų... Nes šiandien tai ir atsitiko – „jeigu būtų“, – sakė ji.

Goda atvirauja, kad gerbėjų dėmesio jai netrūksta, tačiau nerti į naujus santykius moteris dar nepasiruošusi.

„Sulaukiu begalės komplimentų, žinučių, bandymo užkalbinti, patraukti mano dėmesį. Tačiau į tai žiūriu gana skeptiškai – juk ką tik išsiskyriau, pradėjau stotis ant kojų. Vėl nerti į naujus santykius būtų neatsakinga ne tik prieš save, bet ir prieš vaikus“, – kalbėjo Goda.

Menkas atlygis

Garsioji balerina Kristina Tarasevičiūtė (31 m.) atskleidė netikėtą faktą: pramogų renginiuose žibanti šokėja dirba šešiuose teatruose, tačiau jos mėnesio uždarbis siekia viso labo 500 eurų.

„Mano kolegos šokėjai po spektaklių papildomai dirba statybose, nekilnojamojo turto agentais arba manikiūrininkėmis. Mes kitaip nepragyvename“, – vienoje televizijos laidoje pasakojo balerina.

Byra santuoka

Skiriasi televizijos laidų vedėja Liepa Rimkevičienė (37 m.). Su vyru Joringiu Rimkevičiumi ji santuokoje praleido 12 metų. Jie augina du sūnus. Oficialių šaltinių duomenimis, prašymas nutraukti santuoką buvo priimtas abiejų sutuoktinių nutarimu.

Nauja veikla

Liną Karalių-Ezopą (45 m.) visi prisimena kaip ŽAS lyderį, o vėliau ir Seimo narį. Dabar apie buvusį dainininką nieko negirdėti – vyras jau kurį laiką sąmoningai pasitraukęs iš viešumos ir su žmona Viktorija Karaliene užsiima širdžiai miela veikla.

2015 metais kone perpus jaunesnę veterinarę vedęs Linas kardinaliai pakeitė gyvenimo būdą. Jiedu propaguoja natūralią mediciną ir rengia įvairius mokymus.

Linas – sertifikuotas kambo imuniteto stiprinimo specialistas, atlieka refleksologinius masažus, dirba su vaistais iš Amazonės džiunglių.

Jo žmona V.Karalienė – kinų medicinos ir akupunktūros specialistė, dar studijuojanti Natūraliosios medicinos koledže Londone. Ji konsultuoja sveikos mitybos klausimais, sudaro natūralaus gydymo kursą, atlieka gydomuosius masažus ir žarnyno valymo procedūras, taiko Bacho žiedų terapiją.

Praėjusią savaitę Linas kvietė bičiulius į savo organizuojamą kambo ceremoniją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.