Savaitės blykstėse – Džordanos ir Elegijaus šventė bei Astos Valentaitės tviskesys

„Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“ kaskart apžvelgia ryškiausius pramogų pasaulio įvykius. Kas gi labiausiai skaitytojus domino praėjusią savaitę?

Džordana Butkutė su vyru Elegijumi ir Asta Valentaitė. <br>LR archyvo ir asmeninio albumo nuotr. 
Džordana Butkutė su vyru Elegijumi ir Asta Valentaitė. <br>LR archyvo ir asmeninio albumo nuotr. 
Simona Starkutė (kairėje) ir Solveiga Mykolaitytė. <br>Organizatorių nuotr. 
Simona Starkutė (kairėje) ir Solveiga Mykolaitytė. <br>Organizatorių nuotr. 
Aistė Paškevičiūtė. <br>LR archyvo nuotr.
Aistė Paškevičiūtė. <br>LR archyvo nuotr.
Petras Gražulis. <br>LR archyvo nuotr.
Petras Gražulis. <br>LR archyvo nuotr.
Asta Valentaitė. <br>Asmeninio albumo nuotr. 
Asta Valentaitė. <br>Asmeninio albumo nuotr. 
Asta Valentaitė. <br>Asmeninio albumo nuotr. 
Asta Valentaitė. <br>Asmeninio albumo nuotr. 
Daugiau nuotraukų (6)

Lrytas.lt

Dec 21, 2018, 6:08 PM

Sužibo prestižiniame renginyje

Didžiosios Britanijos sostinėje pirmadienį per iškilmingą ceremoniją buvo išdalyti prestižiniai Britų mados apdovanojimai. Kaip ir kasmet, jie pritraukė būrį garsiausių pasaulio žvaigždžių. Tarp jų buvo ir Asta Valentaitė (37 m.).

Kvietimo į išskirtinį renginį lietuvių modelis sulaukė iš garsiosios mados dizainerės Stellos McCartney, kurios drabužiais tą vakarą Asta ir puošėsi. Renginio viešnia apdovanojimuose atrodė lyg gulbė. Jos įvaizdį gyrė ir užsienio naujienų portalai.

Tviskėti auksu

Artėjant didžiausioms metų šventėms dailiosios lyties atstovės ima sukti galvą ne tik dėl dovanų ir kalėdinio meniu, bet ir dėl to, kaip jos atrodys vakarėliuose ar šeimų susibūrimuose. Pasaulio vizažo čempionė Irma Baltrušaitienė tikina, kad šiemet šventės bus itin ryškios ir spindinčios, ir dalijasi pasaulinėmis šventinio makiažo tendencijomis.

„Svarbiausios 2018-tųjų šventės turėtų tviskėti auksu bei visais jo atspalviais. Nebijokite spindesio! Nevenkite blizgesio ne tik aprangoje, bet ir makiaže.

Tikrai neprašausite pro šalį, jei aukso spalva spindės ne tik akių vokai, bet net ir lūpos“, – pataria vizažo meistrė I.Balrušaišienė.

Šventinio vizažo mados tendencijas I. Baltrušaitienė atskleidė specialioje kalėdinėje fotosesijoje, kurios modeliais tapo Solveiga Mykolaitytė bei Simona Starkutė.

Už nuodėmes – badas

Seimo narys Petras Gražulis (60 m.) tikina, kad kardinaliai pakeitė gyvenimo būdą – pradėjo badauti, taip tikėdamasis išpirkti savo kaltes. Politikas pasakojo, kad geria tik žolelių arbatas.

„Truputį nevalgau, bet tai yra adventinis laikotarpis. Turiu daug nuodėmių, reikia atgailauti ir tai yra labai geras metas. Nevalgau jau 21 dieną, bet jaučiuosi labai gerai ir patariu taip daryti kitiems, kuriems reikia numesti šiek tiek svorio. Tikrai žmogus geriau jaučiasi“, – sakė P.Gražulis.

Geležinės metinės

Popscenos karalienė Džordana Butkutė (50 m.) atšventė ypatingą progą – su sutuoktiniu ir savo prodiuseriu Elegijumi Strasevičiumi (51 m.) ji paminėjo 6-ąsias, geležines, vestuvių metines.

Džordaną ir jos vyrą pasveikino dainininkės brolis. „Prieš 6 metus irgi artėjo trečiadienis. 2012 12 12. Jaudulio buvo daugiau, nei reikia. Ir aš ten buvau. Alų, midų gėriau. Su šeštom – „špižinėm“, sese ir Elegijau“, – rašė jis.

Dainininkė už buvusio taksisto ištekėjo Kauno Vytauto Didžiojo bažnyčioje, o civilinę santuoką įregistravo Kauno rotušėje.

Gyvena laukimu

Buvusi televizijos laidų vedėja Aistė Paškevičiūtė (32 m.) laukiasi antro vaikelio. Iš pirmosios santuokos su buvusiu vyru Lauru Stankevičiumi ji augina 3 metų sūnų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.