Savaitės blykstėse – TV šou „Sala“ laimėtojų romanas ir Agnės Zacharevičienės nėštumas

„Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“ kaskart apžvelgia ryškiausius pramogų pasaulio įvykius. Kas gi labiausiai skaitytojus domino praėjusią savaitę?

Reda ir Nerijus bei Agnė Zacharevičienė. <br>Stopkadras ir LR archyvo nuotr. 
Reda ir Nerijus bei Agnė Zacharevičienė. <br>Stopkadras ir LR archyvo nuotr. 
Ž.Pinskuvienė (trečia nuo kairės) su artimaisiais. <br>Asmeninio albumo nuotr. 
Ž.Pinskuvienė (trečia nuo kairės) su artimaisiais. <br>Asmeninio albumo nuotr. 
Reda ir Nerijus. <br>LNK nuotr. 
Reda ir Nerijus. <br>LNK nuotr. 
Dominykas Vaitiekūnas. <br>Asmeninio albumo nuotr. 
Dominykas Vaitiekūnas. <br>Asmeninio albumo nuotr. 
Agnė Zacharevičienė. <br>Asmeninio albumo nuotr.  
Agnė Zacharevičienė. <br>Asmeninio albumo nuotr.  
Viktoras Uspaskichas.  <br>LR archyvo nuotr. 
Viktoras Uspaskichas.  <br>LR archyvo nuotr. 
Viktoras Uspaskichas. <br>LR archyvo nuotr. 
Viktoras Uspaskichas. <br>LR archyvo nuotr. 
LR archyvo nuotr.  
LR archyvo nuotr.  
Asmeninio albumo nuotr. 
Asmeninio albumo nuotr. 
Daugiau nuotraukų (9)

Lrytas.lt

Aug 2, 2019, 5:30 PM

Meilė baigėsi

Nuotykių ir meilės realybės šou „Sala“ nugalėtojais tapę drabužių kūrėja iš Kauno Reda Matuliauskaitė (28 m.) ir naktiniame klube Tenerifėje apsaugos darbuotoju dirbantis raumeningasis Nerijus Pakamorė (32 m.) netrukus po projekto finalo pranešė, kad jų draugystė iš televizijos ekranų persikėlė į realybę.

Deja, romanui buvo lemta nutrūkti. „Mūsų draugystei atėjo pabaiga. Draugystei, kuri, nė vienas nedrįs suabejoti, buvo tikra ir nesuvaidinta... Bučiniai ir apsikabinimai, visos jaudinančios šypsenos, jautrūs prisilietimai ir netikėti prisipažinimai, pykčiai ir aistringi susitaikymai.

Nė vieną akimirką mūsų jausmams įtakos nedarė kūrybinė grupė ar pašaliniai žmonės, – rašė Nerijus. – Nes tai jausmai, kurie užgimė realybės šou ir taip pat gyvavo už jo ribų, kol mes supratome, kad nebėra galimybės jiems augti. Atstumas mus sujungė ir išskyrė. Mes neberandame išeities iš padėties ir skaudančiomis širdimis esame priversti padėti tašką šioje istorijoje.“

į Ameriką – siekti karjeros aukštumų

Širvintų merė Živilė Pinskuvienė (44 m.) ir vėl su nerimu išlydėjo savo sūnų Dovydą (20 m.) į mokslus Amerikoje. Būsimas krepšininkas į Lietuvą pas tėvus buvo grįžęs tik vasarai. „Nerimo ir jaudulio kupina bemiegė naktis – trys mylinčios moterys, būrys draugų ir vėl ilgas išsiskyrimas prieš akis. Kvietimas ir galimybė studijuoti viename JAV universitetų – Tavo sunkaus darbo rezultatas.

Bet tai – tik pradžia. Sūnau, kad ir kaip sunku paleisti, mes Tavimi labai didžiuojamės!“ – rašė ji. Prieš išvykdamas D.Pinskus atsisveikino ne tik su tėvais, seserimi, bet ir su širdies drauge Laura. „Šiandien išlydėjau savo meilę siekti svajonių ir tikslų. Po geriausių akimirkų kartu, rytų su kava lovoje ir vasaros vakarų, kupinų ilgiausių pokalbių, atėjo metas pradėti dirbti dėl tokio gyvenimo, apie kurį svajojame kartu.

Negaliu nustoti Tavimi žavėtis kiekvieną dieną. Negaliu apibūdinti žodžiais, kokio didumo yra Tavo širdis ir kiek meilės joje telpa. Žinau, kad esi žmogus, kuris nuvers kalnus, kad pasiektų tai, apie ką svajoji. Ir žinau, kad anksčiau ar vėliau tu pasieksi daugiau, nei įsivaizduoji“, – jautriais žodžiais dalijosi Laura.

Atsisveikino su eteriu

Aktorius Dominykas Vaitiekūnas (31 m.) pranešė netikėtą naujieną. Kiek daugiau nei prieš metus sugrįžęs į LRT televizijos eterį jis nusprendė vėl jį palikti. „Šiandien buvo šilta diena, bėgo prakaitas, o aš išėjau iš darbo. Pastaruoju metu jaučiau, kad noriu dažniau lipti į sceną. Ir kad manyje gyvena didesnis artistas nei žurnalistas.

Todėl bent jau artimiausiu metu noriu koncentruotis į artistinius reikalus. Tad šiandien vedžiau paskutinę „Kultūros dieną“. Gyvenimas parodė, kad širdis – rizikingas kompasas, bet iki šiol jos klausydamas niekada nepasiklydau. Nebuvo lengva priimti sprendimą, nes „Kultūros diena“ buvo vienintelis mano nuolatinis darbas ir nuolatinės pajamos, bet, ai, neprapuoliau iki šiol, neprapulsiu ir toliau.

„Ot berazumis, palieka mus, jezusmarija, vaikeli, neišeik“, – čia grimo kambario moterų frazės. Nu baikit, nieko nepalieku, išeinu tik pasivaikščioti, mes neišvengiamai susitiksim, ir labai greitai, – rašė D.Vaitiekūnas. – Esu labai dėkingas už beveik metus kartu šiame projekte. O žiūrovams ir kolegoms tariu „ačiū“ už bendrą darbą. Tikrai niekada nemaniau, kad likimas iškrės man pokštą ir teks pabūti žinių vedėju.“

Stebuklingas laukimas

Buvusi žinių vedėja Agnė Zacharevičienė (39 m.) ir verslininkas Rolandas Zacharevičius (46 m.) laukiasi antrosios atžalos. 2012-aisiais Agnė ir Rolandas atšventė santuokos dešimtmetį.

„Abu lekiame, nenusėdime vienoje vietoje, nebijome prisiimti atsakomybės. Mūsų gyvenimas tikrai neliūdnas. Mes labai panašūs. Ir kuo toliau, tuo dar labiau panašėjame. Visi sako, kad net išvaizda jau supanašėjome“, – anksčiau žurnalui „Stilius“ yra sakiusi A.Zacharevičienė.

Labas, pasauli!

Dabartinis Jonavos rajono meras ir buvęs ūkio ministras Mindaugas Sinkevičius (34 m.) sulaukė šeimos pagausėjimo – jam su žmona Aiste (28 m.) gimė sūnus. Berniukas gavo Jono vardą.

„Labas, pasauli!!! Paryčiais mūsų šeima pasipildė nauju nariu. Jonas visiems perduoda labų dienų, o mudu su Aiste dėkojame visiems už sveikinimus ir linkėjimus“, – praėjusį ketvirtadienį džiugesio neslėpė M.Sinkevičius, savo išrinktąją vedęs 2017 m. gegužę sostinės Šv.Jonų bažnyčioje.

Su gimtadieniu!

Liepos 24-ąją Darbo partijos įkūrėjas, europarlamentaras Viktoras Uspaskichas atšventė 60 metų jubiliejų. Rusijos šiaurėje miško darbininko šeimoje gimęs vyras į Lietuvą pirmą kartą atvyko 1985-aisiais, o po šešerių metų, Lietuvai atgavus nepriklausomybę, tapo jos piliečiu. Tais pačiais metais vyras sukūrė antrąją santuoką – vedė vadybininkę Jolantą Blažytę (54 m.). 2017-aisiais teismas patenkino poros prašymą skirtis abipusiu sutarimu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.