Užsienio žiniasklaida: Bradley Cooperis ir Irina Shayk susitaikė: „Visi pykčiai praeityje“

Praėjusiais metais aktoriaus Bradley Cooperio ir Irinos Shayk meilę užtvindė juodas debesis. Nors daugelis manė, kad jų santykiuose vyrauja harmonija, tačiau, deja, pora pasuko skirtingais keliais. Negana to, Irina su keturmete dukra Lea De Seine išsikraustė iš B.Cooperio namų. 

 Bradley Cooperis ir Irina Shayk.<br> Scanpix nuotr.
 Bradley Cooperis ir Irina Shayk.<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 10, 2020, 1:18 PM

Viskas sąmyšis kilo, kai filmo „Taip gimė žvaigždė“ aktorius B.Cooperis su ten pat vaidinusia atlikėja Lady Gaga atrodė tarsi romantiškai įsimylėjusi pora. O kur dar aistringi abiejų pasirodymai ant scenos su daina „Shallow“. 

Vėliau artimas porai šaltinis teigė, kad šiuo metu jiedu nesiskiria tik dėl judviejų keturmetės dukros Lea De Seine.

„Jie nesutarė jau keletą mėnesių ir Irina nusprendė, kad jeigu išsikraustys į savo namus, taip bus geriausia. Nepanašu, kad jiems dar kažkas liko“, – tuomet savo šaltinį citavo „The Sun“.

Bradley stačia galva pasinėrė į karjerą, tad, natūralu, kad čia vietos neliko Irinai. Ir namų židinys liko nepakurstytas.

Visą šį laiką jie nebendravo, tačiau I.Shayk leido Bradley matytis su dukra.

Tačiau po septynių mėnesių tylos, šią žiemą, vis dėlto, Bradley ir Irina nusprendė išsiaiškinti santykius. Porai artimas šaltinis sako, kad jie sugebėjo vienas kitam atleisti ir jų santykiai pasiekė naują lygį.

Paparacai juos buvo užfiksavę ir BAFTOS dūzgėse.

„Visi pykčiai – jau praeityje. Jie užkasė karo kirvį. Per BAFTOS dūzges jie atrodė įsimylėję. Nors lengvai galėjo išvengti vienas kito, tačiau to nedarė“, – sakė šaltinis.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.