Eglė Jackaitė prabilo apie situaciją Klaipėdoje: „Keista, kad dauguma nesuvokia“

Šiuo metu visas pasaulis gyvena nežinioje ir didelėje baimėje. Dėl koronaviruso grėsmės milijonai žmonių įkalinti savo namuose.

Eglė Jackaitė. <br> LR ir asmeninio albumo nuotr.
Eglė Jackaitė. <br> LR ir asmeninio albumo nuotr.
 Eglė Jackaitė.<br> Asmeninio albumo nuotr.
 Eglė Jackaitė.<br> Asmeninio albumo nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Mar 23, 2020, 7:52 PM, atnaujinta Mar 23, 2020, 7:54 PM

Žmonės buriasi geriems tikslams – skatinama prisidėti prie medikams reikalingų apsaugos priemonių. Tiek socialiniuose tinkluose, tiek žiniasklaidoje žmonių prašoma pasilikti namuose.

Ypatingai sunkų metą išgyvena Klaipėdos miestas. Uostamiesčio meras Vytautas Grubliauskas vos spėja pranešti apie užsikrėtusiųjų skaičių. Šiuo metu koronavirusu serga 24 asmenys, tarp kurių yra ir medikų.

Klaipėdoje gyvenanti aktorė Eglė Jackaitė (45 m.) savo socialiniame tinkle pasidalijo pamąstymais ir asmenuke iš automobilio. Apsaugomis užsimaskavusi aktorė pripažino – tai, kiek ji žmonių išvydo parduotuvėse, ją nuvylė.

„Žinau, kad atrodau taip užsimaskavus „pobaisiai“, bet šiuo atveju man dzin, nes svarbiausia yra saugumas. Savaitė, kaip nebuvau parduotuvėj, mano troškimas kuo rečiau ten eiti, patys suprantat dėl ko...

Žodžiu, pirmas toks mano „išstojimas“ – nusiteikiau, tiesa į vienkartinę kaukę dar levandos eterinio aliejaus porą lašų įlašinau, žinoma, gumines pirštines užsimoviau ir pirmyn!

Keistas jausmas, nes mūsų Klaipėdoj, Melnragės „Maximoj“ tokia „apsišarvavus“ buvau vienintelė. Gaila... Žmonių parduotuvėj daug – matyt nuo jūros grįžta...

Man kartais atrodo, kad sapnuoju, arba kad filmas čia, bet ne, tai – gyvenimas... Keista, kad dauguma nesuvokia, KAS IŠ TIESŲ VYKSTA IR KAD TAI IŠTIES LABAI RIMTA.

Tą, ką visi išgyvename šiame laike, juk mūsų gyvenimuose nebuvo niekada ir argi nesvajojam, kad tai nesitęs ilgai?.. 

Pasaulis serga, šitiek žmonių nuo TO miršta. Tad juk galime būti sąmoningi, būti atsakingi. Nuo šiandien, nuo dabar. Kol ne vėlu...

Būkim sveiki. Saugokime save ir kitus. Branginkim gyvenimą. Šiandien, nes dėl rytojaus juk nei vienas nesame tikras“, – rašė ji.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.