Viktorija Kuliomina: kodėl verta laiku plastikos chirurgui pasakyti „stop“?

Lietuvoje vis dažniau dvidešimtmečių lūpos sako, kad jos jau matė švirkštą. Iš blizgių žurnalų puslapių į mus žvelgia vienodų veido bruožų moterys, kurias skiria vardai ir pavardės, bet vienija tie patys plastikos chirurgai su savo braižu. Kodėl dirbtinis grožis tapo toks galingas ginklas šiandien ir kada grožio specialistams vis dėlto derėtų pasakyti „stop“?

 Viktorija Kuliomina: kodėl verta laiku plastikos chirurgui pasakyti „stop“? 
 Viktorija Kuliomina: kodėl verta laiku plastikos chirurgui pasakyti „stop“? 
 Viktorija Kuliomina: kodėl verta laiku plastikos chirurgui pasakyti „stop“? <br>123rf.com
 Viktorija Kuliomina: kodėl verta laiku plastikos chirurgui pasakyti „stop“? <br>123rf.com
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Sep 19, 2020, 12:00 PM, atnaujinta Oct 9, 2020, 2:39 PM

Šis tekstas skirtas visoms moterims – tiek natūralioms, tiek pakoreguotoms, nes sužinosime, kodėl keičiame save, koks instinktas mus skatina paryškinti vienus bruožus ir maskuoti kitus. Įdomu bus ir vyrams, nes tai, ką sako mūsų veido bruožai, neturi lyties skirtumų – tai tam tikras Morzės kodas, kurį kiekvienas transliuojame pagal bendrus gamtos standartus.

Pagrindinis dalykas, kurį svarbu suprasti, – veidas yra jūsų turinys, žinutė pasauliui, net tylėdami jūs transliuojate daug informacijos.

Pradėsiu nuo lūpų, nes jas pripūsti trokšta daugelis moterų. Kritikai sako, jog ančiuko lūpos tik sudarko veidą, o madistės tvirtina, kad šiek tiek pakoreguoti kontūrą ir tūrį yra privaloma nuo tam tikro amžiaus, nes jis naikina lūpas lyg kormoranų kolonija Kuršių nerijos medžius.

Nuomonių daug, bet esmė tokia, jog plonos lūpos byloja, kad žmogus nemėgsta jausmingų ar asmeninių temų, jam svarbūs faktai, o lyriniai nukrypimai neturi jokios praktinės prasmės.

Išvada peršasi savaime – jokia moteris giliai viduje nenori būti amžina „buhalterė“, todėl keisdama lūpų tūrį ji keičia ir savo signalą, vidų, žinutę, skirtą vyrams. Padidinusi lūpų apimtį ji žada būti jausminga ir aistringa.

Vis dėlto daug nuotykių nutinka, kai hialurono padauginama. Tas magiškas tarpas tarp nosies ir lūpų yra seksualumo indikatorius. Jeigu vertikalūs grioveliai ryškūs – žmogus turi daug seksualinės energijos: prie tokio asmens tiek vyrai, tiek moterys, net turintys visai kitą patrauklumo tipažą, gali jausti nepaaiškinamą jaudulį.

Taigi jei lūpos virsta „pripučiamąja valtimi“, šis seksualumo bruožas, esantis žemiau nosies, išsikreipia. Spręsti jums, ar norite visam pasauliui rėkti apie savo jausmingumą, bet prarasti seksualumą, ar skirsite laiko savyje atrasti saiko jausmą. Be to, aiškiai išreikštus vertikalius brūkšnelius turi ne visi. Tai dažnas pasaulio garsenybių bruožas, nes būtent jos beveik nieko nedarydamos ir būdamos netobulai idealios svaigina milijonus.

Kita dažna operacija yra Jos Didenybės Nosies. Moterys jos didinti nenori, o skirtingose vietose sumažinti – visada. Nosis su kuprele yra didelė atsakomybė, nes ji kalba apie sugebėjimą improvizuoti, kurti, išsiskirti, būti ryškiai. Maža tiesi nosis siunčia signalą: esu paprasta, nesudėtinga, lengva. Man patinka daryti tuos pačius darbus, tai, ką pradedu, pabaigiu, todėl jei reikės šimtą metų lyginti tavo kojines, man tai nenusibos.

Žinoma, yra daug niuansų dėl kitų nosies parametrų: ilgio, šnervių bei kuprelės pločio, nosies galo formos. Vis dėlto bendra esmė aiški – jei nosis turi kuprelę, žmogus yra kūrybingas, jo negalima statyti į rėmus, jeigu nosis tiesi, trumpa, daili, žmogus bus nuoseklus, mėgs taisykles, aiškias instrukcijas ir galės daryti monotoniškus darbus.

Labai plati nosis sako, kad asmuo nėra individualistas, jam reikalinga komanda, didelė šeima, daug draugų, milžiniškas kolektyvas, todėl siaurindama nosį moteris savotiškai tampa savarankiška, labiau individuali, autonomiška.

Dabar atėjo metas apžiūrėti mūsų skruostikaulius. Jų ryškinimo operacijos itin populiarios, o žinant, ką reiškia atsikišę skruostai, taps aišku, kodėl tai toks trokštamas bruožas. Jei ši veido dalis yra ryški, kitaip tariant, dominuojanti, jūs galite ir mokate būti lyderis.

Didesnis aplinkinių dėmesys jums bus savotiškas variklis, kuris ves į priekį net per sudėtingiausią kliūčių ruožą. Psichologija paprasta: kiekvienas užmerkęs akis svajoja tapti žinomas, įtakingas, sėkmės lydimas, todėl stebėtis, kad tie, kurie neturi šio bruožo, jį įgyja dirbtinai, neverta.

Gultis po grožio chirurgo peiliu gena begalinis troškimas sukurti sėkmingą gyvenimą, o tam šiandien negali pasipriešinti motulė gamta. Veido keitimą gali sustabdyti nebent nepakankama pinigų suma sąskaitoje.

Kita, šešėlinė, veido bruožų korekcijos pusė yra profesionalumo stoka. Mano bičiulė daugelį metų ne tik injekcijomis formuoja moterų veidus, bet ir juos koreguoja po nesėkmingų procedūrų. Būtent ji sulaukia susigėdusių merginų, kurios maldauja sutvarkyti kreivas lūpas, nes kažkokiame bute už labai patrauklią kainą jos bandė tapti gražesnės, užklausų.

Ateina net tos, kurios prabangiose klinikose būna pasirašiusios konfidencialumo ir pretenzijų nereiškimo sutartis. Kažkas ten nutinka ne taip, gydytojas aiškina, kad mergina netaisyklingai valgė, miegojo, todėl dabar jos lūpos atrodo kaip po autokatastrofos, suprask, pati kalta. Todėl ji, nusivylusi viskuo ir visais, bando gelbėtis, kad susigrąžintų bent senas lūpas, naujų jai nebereikia.

Kita populiari procedūra gana lengvai padaroma, itin dažnai užsakoma, bet, deja, atsidūrusi vyrų patyčių epicentre. Daugelis jų mėgsta juoktis iš dviejų dalykų: iš kitų vyrų, kurie pešioja antakius, ir iš moterų, kurios užsisako ilgalaikius antakius, jais gąsdindamos lyg Šiaurės Korėja savo branduolinio ginklo galvutėmis.

Kalbant techniškai, yra įvairių ilgalaikio makiažo atlikimo technikų – klasikinė mikropigmentacija, „mikroblading“, ombrė, šešėliavimas, 3D, 6D. Tai yra atskiras mokslas ir rezultatas priklauso nuo klientės skonio ir saiko jausmo.

Spėju, kad vyrus gąsdina itin ryškūs ir stori antakiai, nes istoriškai susiklostė taip, jog garsūs diktatoriai, karo vadai ir nepalenkiamos asmenybės turėjo labai aiškiai išreikštą šį bruožą. Pasąmonėje vyrai perskaito agresyvius antakius kaip konkurencijos, dominavimo, vadovavimo bruožą ir pamažu bando atsitraukti.

Vis dėlto jei vyras turi daug moteriškų bruožų, jį kaip tik gali pritraukti moteris karvedė su labai ryškiais krūmokšniais. Tokia madam jaunikį įdarbins savo ginklanešiu ir prašys padavinėti kulkas jos nuolatiniuose mūšiuose socialiniuose tinkluose ir draugų susitikimuose.

Jūs jau žinote, kad mėgstu pasiknisti, kodėl mes vienaip kalbame, kitaip judame, o trečiaip atrodome. Tas žinojimas padeda suprasti, jog nereikia smerkti žmonių dėl to, kad jie turi natūralių instinktų ir poreikių tapti laimingi ir lydimi sėkmės.

Tikiuosi, ir tu jau žinai, ką sako tavo veidas, todėl galėsi save priimti tokį, koks esi, arba imsiesi pokyčių, suprasdamas, kam tau to iš tikrųjų reikia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.