Harry Stylesas žurnale pozavo apsivilkęs suknelę ir to visai nesigėdija: laikas keisti standartus

Mados pasaulį supurtė neregėtas įvykis – stiliaus giganto „Vogue“ viršelį pirmąkart papuošė vyras! Amerikietiškasis mados ir gyvenimo būdo žurnalas tokio veido neturėjo nuo jo leidybos pradžios 1892-aisiais. Priėmus istorinį sprendimą ant viršelio nuspręsta publikuoti britų dainininką Harry Stylesą (26 m.). Ir čia linksmybės tikrai nesibaigė – vyras žurnale pozavo pasidabinęs... sijonais ir suknelėmis!

 H.Stylesas.<br> Lrytas.lt koliažas.
 H.Stylesas.<br> Lrytas.lt koliažas.
 H.Stylesas.<br> SIPA/ Scanpix nuotr.
 H.Stylesas.<br> SIPA/ Scanpix nuotr.
 H.Stylesas.<br> PA Wire/ Scanpix nuotr.
 H.Stylesas.<br> PA Wire/ Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Dec 8, 2020, 6:17 PM

Nors gruodžio mėnesio „Vogue“ sulaukė įvairiausios reakcijos, ne kelnėmis pasipuošę vyrai jau nieko nebeturėtų stebinti. Ko gero, visiems puikiai iš filmų atpažįstami ar net kasdieniniame gyvenime matyti kiltus segintys škotai, riba tarp moteriškos ir vyriškos aprangos jau seniausiai išsitrynė garsiausiose mados savaitėse. Tam pritaria ir pats H.Stylesas.

„Drabužiai skirti tam, jog galėtume su jais eksperimentuoti, linksmintis, žaisti. Nuostabu, kad pamažu griūva sienos, įsitikinimai, kas skirta moterims, o kas – vyrams. Kai peržengiame visus barjerus, atsiveria didžiulė arena, kurioje galime žaisti, kaip tik panorėję“, – sakė atlikėjas, leidinio viršelyje pozavęs su „Gucci“ suknele.

H.Stylesui pritarė ir jo motina, jau spėjusi sulaukti kritikos dėl neva keistoko sūnaus auklėjimo. Moteris viską nuleido juokais – tai daug ką paaiškina apie kūrybišką, eksperimentuoti nebijantį dainininko charakterį.

„Manau, kad su šia sensacija esu kiek susijusi... Kai Harry ir jo sesuo buvo mažesni, mes kurdavome prabangias sukneles. Dukra to nemėgo, bet Harry visuomet buvo labai į tai įsitraukęs. O kodėl gi ne?“ – šmaikščiai klausė Anne Twist.

Atlikėją apgynė ir daug pramogų pasaulio atstovų, tarp kurių – aktorė Jameela Jamil (34 m.). Ji kalbėjo vyriškumo tema.

„Harry yra itin vyriškas. Vyriškumas turi daugybę interpretacijų, bet tai tikrai ne tai, ką prieš daugybę metų nusprendė nesaugiai besijaučiantys, toksiški, moterų nekenčiantys, homofobiškai nusiteikę asmenys“, – tvirtino ji.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.