Kaip per Kalėdas nustebinti mamą?

Artėjant gražiausioms žiemos šventėms didžiausiu galvos skausmu tampa dovanos. Nors kasmet galvojame apie tai, kad artimiausiems dovanomis rūpinsimės iš anksto, nė nepajaučiame, kai apie tai susimąstome likus mažiau nei mėnesiui.

Kaip per Kalėdas nustebinti mamą?<br>„MemberShop“ archyvo nuotr.
Kaip per Kalėdas nustebinti mamą?<br>„MemberShop“ archyvo nuotr.
Kaip per Kalėdas nustebinti mamą?<br>„MemberShop“ archyvo nuotr.
Kaip per Kalėdas nustebinti mamą?<br>„MemberShop“ archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Dec 9, 2021, 7:00 AM

Tam, kad pasirinkti būtų lengviau, internetinė parduotuvė „MemberShop“ siūlo dovanų sąrašą, kurios šiemet per Kalėdas galėtų pradžiuginti mamą.

Kvepalai visuomet geras pasirinkimas

Mama mėgsta kvepalus? Dievina gėlių aromatus? Tuomet nėra nei ką galvoti! Jūsų mamą pradžiugins „Givenchy Hot Couture“ aromatas. Šie kvepalai – niekuomet neišeinančiais iš mados. Aromatas yra sukurtas pabrėžti moters tobulumą. Jausmingas, spalvingas, rafinuotas ir elegantiškas kvapas nepalieka abejingų.

Stilingai mamai

Pasipuošti mėgsta bemaž visos mamos. Pradžiuginkite ją prabangaus prekės ženklo „MAX&Co“ stilingu megztuku už ypač mažą kainą. Įvairiomis spalvomis puoštas megztinis taps ne tik ryškia stiliaus detale, bet ir dėl sudėtyje esančios vilnos, šildys žvarbią žiemos dieną.

Papuošalų – niekuomet nebus per daug

Mama mėgsta papuošalus? Plataus asortimento internetinėje parduotuvėje „MemberShop“ už prieinamą kainą galima rasti begalę „Annie Rosewood“ laikrodžių bei papuošalų. Vienas iš bestselerių – aukso spalvos laikrodis. Nerūdijančiu plienu dengtas, japoniškas kvarcinis laikrodis taps ne tik puikia kasdieninio stiliaus detale, bet ir esant progai.

Prie laikrodžio derės aukso dulkėmis puošti „Annie Rosewood“ auskarai. Visą šį derinį vainikuos auksu dengtas „P D PAOLA“ kaklo vėrinys, puoštas įvairiaspalviais akmenimis, kuris tiks prie įvairiausių spalvų drabužių.

Mėgstantiems praktiškas dovanas

Norintiems pradžiuginti mamą praktiška dovana – prabangus patalynės komplektas „Eponj Home“ puikus pasirinkimas. Sodrių spalvų raštais puošto komplekto audinį sudaro net 65 proc. medvilnės, kuri suteikia pasakiško švelnumo ir patvarumo.

Namuose visuomet atsiras vietos namų kvapams bei žvakėms. Dovanų rinkinys „MAISON PRIVE“, kurį sudaro namų kvapo difūzorius, žvakė ir purškiklis – už itin žemą kainą. Natūralus, ilgai išliekantis angliškųjų kriaušių ir frezijų namų kvapas, nepaliks abejingų. Taip pat jums nereikės rūpintis dovanos įpakavimu – prekė jau bus supakuota dovanų dėžutėje. Ją beliks tik įteikti mylimai mamai.

Nenorintiems išlaidauti, siūlome rinktis sentimentalias dovanas. Puiki idėja – porcelianinis puodelis su užrašu „Super mom“ (liet. super mama).

Visas šias ir dar daugiau prekių, kurioms taikomos šventinės nuolaidos, rasite internetinėje parduotuvėje „MemberShop“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.