Parkinsono liga sergančiam ir sunkiai vaikščiojančiam Ozzy Osbourne'ui atlikta svarbi operacija

Roko žvaigždei Ozzy Osbourne'ui (73 m.) pirmadienį atlikta operacija, kuri „lems likusį jo gyvenimą“. Kūrėjo žmona Sharon (69 m.) grįžo į Los Andželą iš Londono, kad galėtų būti su savo sutuoktiniu.

 Ozzy Osbourne'as.<br> Scanpix nuotr.
 Ozzy Osbourne'as.<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 14, 2022, 6:27 PM

Paskutinį kartą Ozzy viešumoje matytas gegužę. Tuomet dainininkas paparacų įamžintas sunkiai einantis besiremdamas lazdele.

Ozzy serga Parkinsono liga, apie kurią jis prabilo dar 2020-aisiais. Atlikėjas pasakojo, kad apie ligą sužinojo po to, kai sunegalavęs apalpo. Jam buvo atlikta operacija, o paskui ėmė kamuoti nervų skausmai. Tačiau ilgą laiką medikams nepavyko išsiaiškinti skausmo priežasčių. O.Osbourne'as, gąsdindamas, kad vos neatsidūrė karste, gerbėjų prašė neignoruoti juntamų simptomų ir, jei yra poreikis, kuo skubiau kreiptis į gydytojus.

Sveikatos bėdos jį kamuoja seniai. Dar 2003 m. įvykus keturračio motociklo avarijai jis patyrė sunkių sužalojimų, teko į stuburą įdėti metalinius strypus.

Ne kartą pranešta ir apie roko žvaigždės priklausomybes.

Neseniai Sharon prasitarė apie planuojamą Jungtinėje Karalystėje esančio jų dvaro renovaciją. Moteris inspekcijų paprašė leidimo statyti reabilitacijos sparną savo namuose. Priestate bus įrengtas atskiras slaugytojos butas, taip pat turėklai ir pagalbinės priemonės bei daug „sustojimo ir sėdėjimo vietų“.

Planuose taip pat yra mankštos studija, oranžerija prie baseino ir sodo kambarys.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.