Reklamos klipe pasirodė ir Karolina Meschino

Startavo nauja išankstinio mokėjimo paslaugos „Pildyk“ vasaros reklama, kurioje nusifilmavo ir viena garsiausių Lietuvos nuomonės formuotojų Karolina Meschino. Vasariška nuotaika dvelkiantis klipas filmuotas neprisirišant prie išankstinio scenarijaus – „Pildyk“ youtuberiai tiesiog sėdo į automobilį ir išvažiavo į pajūrį, o kelionės metu vlogeriams būdingu stiliumi telefonu užfiksuoti kadrai tapo visos reklamos ašimi.

K.Meschino.<br>Lrytas.lt koliažas.
K.Meschino.<br>Lrytas.lt koliažas.
K.Meschino.<br>Pranešimo siuntėjo nuotr.
K.Meschino.<br>Pranešimo siuntėjo nuotr.
K.Meschino.<br>Pranešimo siuntėjo nuotr.
K.Meschino.<br>Pranešimo siuntėjo nuotr.
K.Meschino.<br>Pranešimo siuntėjo nuotr.
K.Meschino.<br>Pranešimo siuntėjo nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Jun 16, 2023, 1:45 PM, atnaujinta Nov 10, 2023, 4:44 PM

„Pildyk“ yra apie draugystę, smagius dalykus ir gerą laiką. Savo komunikaciją jau seniai esame atidavę į „Pildyk“ youtuberių rankas, suteikdami jiems visišką turinio kūrimo laisvę. Šį kartą tai perkėlėme ir į televizijos ekraną“, – sako D.Jonušienė.

Reklamos filmavime – visiška laisvė kūrėjams

Naujojoje reklamoje nusifilmavo ne tik jau pažįstami „Pildyk“ veidai – „Youtube“ kanale turinį kuriantys Andrius Talžūnas, Artūras Traška, Silvija Maliuk-Traška, Tomas Butomis, Akvilė Bielo-Petravičiūtė, bet ir viena garsiausių Lietuvos nuomonės formuotojų – Karolina Meschino.

D. Jonušienės teigimu, šios reklamos filmavimas ir užkulisiai – unikalūs, nes socialinių tinklų žvaigždėms buvo suteikta visiška laisvė kurti. Filmavime buvo pritaikyta specifinė technika, paprastai nebūdinga reklamoms.

Režisierius ir youtuberių komanda automobiliais vyko į Palangą, kurioje jų jau laukė K.Meschino, todėl visos scenos nufilmuotos kelionės metu ir paplūdimyje prie jūros. Reklamoje naudojamas video dokumentikos stilius, nes youtuberiai elgėsi laisvai ir filmavo tikras, nesuvaidintas savo kelionės akimirkas – medžiaga sudėliota iš tūkstančių skirtingų kadrų.

Medžiaga klipui buvo užfiksuota skirtingomis kameromis. Kai kurias iš šių scenų filmavo režisierius, o kitas – patys nuomonių formuotojai su savo išmaniaisiais telefonais. Reklamoje pasirodančios nuotraukos buvo užfiksuotos retro stiliaus fotoaparatu.

Prizai – kasdien

Reklamoje pristatoma lojalumo akcija, kuri kviečia visus „Pildyk“ klientus kasdien dalyvauti žaidime ir gauti naudingų prizų. Klientai gali gauti ne tik nemokamų gigabaitų, tačiau ir unikalių daiktų iš specialios K.Meschino kolekcijos: universalaus dydžio džemperių, drobinių maišų, kuprinių, kepurių ir marškinėlių.

Rūbų ir aksesuarų dizainą kūrė pati K.Meschino. „Pildyk“ prekių ženklo vadovė sako, kad bendradarbiavimą su žinoma nuomonės formuotoja ir dizainere pasirinko dėl išskirtinio jos talento.

K.Meschino puikiai žino, ką mėgsta žmonės ir turi unikalų stiliaus pojūtį, todėl visus kolekcijos akcentus „Pildyk“ ženklas patikėjo jai.

„Turime daugiausia klientų išankstinio mokėjimo paslaugų segmente, o mūsų klientai – labiausiai patenkinti. Esame dėkingi už tokį pasitikėjimą, ir toliau siūlysime geros kokybės paslaugas už patrauklią kainą. O vasarą dar ir kviečiame gauti žaismingų ir kokybiškų dovanų tik už tai, kad esate su mumis“, – sako D.Jonušienė.

Reklamos idėjos autoriai – „Ogilvy Vilnius“, režisierius – Saulius Baradinskas, gamybos namai – „Cunamis“.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.