Kokius drabužius būtina turėti spintoje vasarą?

Vasarą norisi mėgautis saule ir leisti laiką lauke, tačiau tuo pačiu stengiamės atrodyti stilingai ir siekiame jaustis patogiai. Pasirinkus tinkamus drabužius, tikrai įmanoma suderinti visus šiuos aspektus. Išskyrėme pagrindinius rūbus, kuriuos vasaros sezonu reikėtų turėti savo spintoje – apsirūpinusios jais, būsite pasiruošusios visoms šiltojo sezono linksmybėms.

Vasariška apranga.
Vasariška apranga.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 21, 2023, 12:53 PM

Džinsinis švarkelis

Tokie drabužiai ilgus metus nesitraukia iš madingiausių tendencijų, tad nieko nuostabaus, kad juos rekomenduojama įtraukti į vasarinį garderobą. Džinsinis švarkelis puikiai papildys bet kokius Jūsų ansamblius ir pasitarnaus kaip stilingas papildomas sluoksnis vėsesnėms vasaros naktims. Galite išbandyti pačius įvairiausius jų atspalvius ir modelius – visiems jiems vasaros sezonu dega žalia šviesa.

Balti marškinėliai

Nesuklysime šiuos marškinėlius pavadinę vienais universaliausių rūbų, kuriuos galima pritaikyti tiek kasdieniam, tiek ir puošnesniam įvaizdžiui. Dizaineriai baltus marškinėlius įvardina kaip pagrindinį vasariškų drabužių spintos elementą, tad tikriausiai net nekyla klausimų, ar verta juos įsigyti. Tiesa, galima pagalvoti ir apie keletą kitų spalvų rūbų – jų tikrai nebus per daug. El. parduotuvėje pigu.lt/lt/marskineliai-moterims"="">pigu.lt/lt/marskineliai-moterims"" target="_blank">Pigu.lt marškinėliai moterims nustebins plačiu pasirinkimu: čia lengvai atrasite sau tinkamiausius.

Dailios palaidinės

Vasaros sezonu gali tekti sukurti ir šiek tiek puošnesnį įvaizdį – tai galima padaryti pasitelkus įdomiau atrodančias palaidines. Galite rinktis ryškesnes spalvas, netikėtus kirpimus ar kitus panašius elementus – verta pagalvoti ir apie kelis tokius rūbus. Tačiau vis vien reikėtų įsitikinti, kad tokias palaidines priderinsite prie vasarą dėvimų kelnių, šortų ar sijonų.

Ilga lengva suknelė

Puošnesniam įvaizdžiui galima rinktis ne tik palaidines, bet ir ilgesnes sukneles, kurios alsuoja elegancija ir moteriškumu. Geriausia rinktis laisvesnius, gerai kvėpuojančius modelius, su kuriais gerai jausitės net ir karščiausiomis dienomis. Dabar lengvai galima surasti tokių suknelių, kurias bus galima vilkėti ir pliaže, ir vakarieniaujant mieste. Tiesa, šiltuoju sezonu netrūksta įvairiausių renginių, tad gali prireikti ir specialiai tokioms progoms skirtų rūbų – spauskite čia, jeigu norite juos apžiūrėti.

Elegantiški šortai

Galbūt neįprasta girdėti apie elegantiškus šortus, tačiau tikrai įmanoma surasti ir tokių modelių. Taip galėtų būti apibūdinami šiek tiek ilgesni, lininiai ar medvilniniai rūbai, kurie nestokoja universalumo. Tokius šortus galima rinktis kaip suknelių alternatyvą – šiltomis ir drėgnomis dienomis juos galėsite priderinti ir prie darbinio įvaizdžio. Šių rūbų patogumas neturėtų kelti klausimų, tad pasirinkus juos, pavyks suderinti ir stilių, ir komfortą.

Šviesūs džinsai

Šį sezoną rekomenduojama spintą papildyti baltais džinsais – galite rinktis įvairiausius siluetus ir skirtingus atspalvius, pradedant kreida ir baigiant dramblio kaulu. Tačiau šiltuoju sezonu verta pagalvoti ir apie kitų tipų kelnes – galite spintą papildyti laisvesniais, iš lengvų medžiagų pasiūtais jų modeliais. Nesuklysite išbandžiusios įdomesnius atspalvius, tačiau šiuo atveju reikėtų atsižvelgti į kitas spintoje vyraujančias spalvas ir įsitikinti, kad tokios kelnės bus lengvai su jais suderinamos.

Platūs medvilniniai marškiniai

Dėl laisvo silueto, universalumo ir dailaus stiliaus, klasikiniai užsegami marškiniai pelnytai užsitarnavo savo vietą tarp pagrindinių vasarinių drabužių. Galite rinktis baltus, subtiliomis juostelėmis papuoštus rūbus ar išbandyti ryškesnes spalvas, kurias norėtųsi dėvėti pakartotinai. Tokie marškiniai Jus lydės iki pat šaltojo sezono pradžios, o galbūt net ir po to suras savo vietą kasdieniame stiliuje.

Šie vasariški drabužiai bus patogūs, stilingi ir lengvai derinami tarpusavyje, tad Jums neteks gaišti laiko svarstant, ką reikėtų apsirengti. Žinomą, spintą verta papildyti ir kitais panašaus stiliaus rūbais – kuo jų bus daugiau, tuo daugiau skirtingų įvaizdžių galėsite sukurti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.