Žemaitijoje susituokė laidų vedėja Kristina Pocytė ir Arūnas Jaloveckis-Medutis

Liepos 8-ąją susituokė žurnalistė, laidų vedėja Kristinos Pocytės ir režisierius Arūnas Jaloveckis-Medutis. Vestuvės įvyko Žemaitijoje esančioje Nerimdaičių Šv. apaštalo Baltramiejaus bažnyčioje.

Kristina Pocytė.<br>V.Skaraičio nuotr.
Kristina Pocytė.<br>V.Skaraičio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 8, 2023, 4:00 PM

Pora vienas kitam amžiną meilę prisiekė po daugiau nei ketverių metų draugystės.

Prisiminusi sužadėtuvių akimirkas Delfi portalui moteris pasakojo kaip viskas įvyko.

„Vakarą leidome besigrožėdami nuostabia Dubrovniko panorama, kalbėjome apie santykius, ateitį. Ramiai besišnekučiuojant jis manęs paklausė: „Kur toliau?“ O aš pagalvojau, kad gal būtų smagu dar užsukti į kokį barą, nes tai buvo paskutinis išvykos vakaras, ir sakau: „Gal į tą barą?“

Ir tada pamačiau, kad kažkas sužibo jo rankoj! Visada įsivaizdavau, kad tą sužadėtuvių akimirką pulsiu džiaugtis ir šaukti iš laimės, tačiau iš jaudulio pradėjau drebėti ir tik ramiai ištariau užtikrintą „Taip“, – teigė Delfi portalui Kristina.

Atviraudama apie įvykusias vestuves, moteris prisipažino, kad nuo vaikystės svajojo ištekėti šioje Žemaitijoje esančioje bažnyčioje.

„Įprastai nuotakos sako, kad nuo vaikystės ar paauglystės svajoja apie suknelę, kurią dėvės vestuvių dieną, o aš svajojau kada nors ištekėti būtent šioje bažnyčioje. Mažytėje ir magiškai gražioje“, – sakė ji.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.