Žvaigždžių savaitėje – aktoriaus Leonardo DiCaprio nauja mylimoji ir Alo Pacino skyrybos

Kiekvieną savaitę „Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“ apžvelgia įsimintiniausius ir labiausiai apkalbėtus užsienio garsenybių gyvenimo įvykius. Šįkart juose taip pat netrūko staigmenų ir atvirų pasisakymų.

Leonardo DiCaprio ir Alas Pacino.<br>Lrytas.lt koliažas.
Leonardo DiCaprio ir Alas Pacino.<br>Lrytas.lt koliažas.
Leonardo DiCaprio.<br>picture alliance / Rocco Spaziani/Scanpix nuotr.
Leonardo DiCaprio.<br>picture alliance / Rocco Spaziani/Scanpix nuotr.
Mohammedas al-Fayedas.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Mohammedas al-Fayedas.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Alas Pacino.<br>AP/Scanpix nuotr.
Alas Pacino.<br>AP/Scanpix nuotr.
Jimmy Buffetas.<br>MAR/Capital Pictures/Scanpix nuotr.
Jimmy Buffetas.<br>MAR/Capital Pictures/Scanpix nuotr.
Princas Harry ir Meghan Markle.<br>PPE/SIPA/Scanpix nuotr.
Princas Harry ir Meghan Markle.<br>PPE/SIPA/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (6)

Lrytas.lt

Sep 17, 2023, 10:59 AM, atnaujinta Sep 17, 2023, 11:00 AM

Bučinius dovanoja perpus jaunesnei manekenei

Atrodo, kad pagaliau aktorius Leonardo DiCaprio (48 m.) rado savo meilę. Žvaigždė visą vasarą kelionių malonumais mėgavosi su garsiu italų modeliu Vittoria Ceretti (25 m.).

Pramogų pasaulio užkulisiuose kalbos apie šią porą sklando nuo gegužės mėnesio. Akyli paparacai vis užfiksuoja ją skirtingose šalyse. Pastaroji jos stotelė – Ibisa. Pora šėlo iki paryčių, vienas kito negalėjo paleisti iš glėbio ir visą vakarą bučiavosi.

Naujojo L.DiCaprio mylimoji modelio karjerą pradėjo 2012 m. Ji buvo pastebėta per „Elite“ modelių konkursą, kuriame dalyvavo būdama 14 metų.

Dabar žinomas modelis dirba su tokiais prekės ženklais kaip „Prada“, „Dolce & Gabbana“, „Armani“, „Hugo Boss“. V.Ceretti nuotraukos ne kartą puikavosi ant žurnalo „Vogue“ viršelių.

V.Ceretti buvo ištekėjus už 35 metų didžėjaus Matteo Milleri.

Užgeso sūnaus mirties išvakarėse

Eidamas 95-uosius metus mirė Egipto milijardierius Mohammedas al-Fayedas.

M.al-Faeydas mirė savo sūnaus Dodi, žuvusio 1997 m. rugpjūčio 31 d. kartu su Velso princese Diana, mirties metinių išvakarėse. Po visą pasaulį sukrėtusio įvykio turtuolis skleidė sąmokslo teorijas dėl avarijos ir kaltino Jungtinės Karalystės karališkuosius rūmus užsakius mirtiną eismo įvykį.

„Jis mirė nuo senatvės. Ilgo ir visaverčio gyvenimo saulėlydį Mohammedas praleido mylimų žmonių rate“, – skelbiama šeimos pranešime.

M.al-Fayedas buvo klestintis verslininkas. 1979 m. jis su broliu įsigijo prabangų viešbutį „Ritz“ Paryžiuje, o po šešerių metų – prabangią Londono parduotuvę „Harrods“. Mohammedo verslo imperija apėmė laivybos, nekilnojamojo turto, bankų ir statybų sektorius. Savo fondo lėšomis jis rėmė vaikus įvairiose šalyse.

Kūdikis nesustiprino jausmų

Aktorius Alas Pacino (83 m.) išsiskyrė su mylimąja Noor Alfallah (29 m.), su kuria birželį susilaukė kūdikio.

Buvusi Al Pacino mergina prašo teismo suteikti jai jų sūnaus Romano globą, leidžiant tėvui dalyvauti priimant svarbius sprendimus dėl atžalos, tokius kaip mokymas, gydymas, religija, ir prašo Alo mokėti alimentus.

A.Pacino turi 22 metų dvynius Antoną ir Olivią, kurių susilaukė su buvusia partnere Beverly D’Angelo, ir 33 metų dukrą Julie Marie. Jos motina – buvusi aktoriaus bičiulė Jan Tarrant.

Alas ir Noor bendrauja nuo 2022 metų balandžio.

Su šeima nesusitiko

Karalienės Elžbietos II (1926–2022) mirties metinių išvakarėse princas Harry (38 m.) atvyko į Jungtinę Karalystę, tačiau su seniai matytu broliu princu Williamu (41 m.) ir tėvu karaliumi Karoliu III (74 m.) susitikti nepanoro.

Atvykęs iš Kalifornijos Sasekso kunigaikštis Londone pasirodė labdaros organizacijos „WellChild“ renginyje.

Apdovanojimų ceremonija įvyko likus vos dienai iki pirmųjų karalienės Elžbietos II mirties metinių rugsėjo 8 dieną.

Nebeliko legendos

Eidamas 77-uosius metus mirė JAV kantri muzikos atlikėjas Jimmy Buffetas. Legendinis dainininkas ir tekstų autorius, kurį labiausiai išgarsino daina „Margaritaville“, mirė ramioje aplinkoje šeimos, draugų, muzikos ir šunų apsuptas.

„Jis iki paskutinio atodūsio gyveno savo gyvenimą kaip dainą, daugeliui jo trūks“, – teigiama šeimos išplatintame pranešime, tačiau mirties priežastis nėra skelbiama.

J.Buffetas gimė 1946 m. gruodžio 25 d. JAV Misisipės valstijoje, augo Alabamoje. Koledže jis pradėjo groti gitara, o vėliau koncertavo džiazu ir naktiniu gyvenimu garsėjančio Naujojo Orleano gatvėse ir klubuose. Pirmasis atlikėjo albumas „Down to Earth“ pasirodė 1970 m.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.