B. Afflecko ir J. Lopez kūno kalba išdavė daugiau detalių: ekspertas įvertino poros santykius

Iš naujo suliepsnojus Jennifer Lopez (53 m.) ir Beno Afflecko (50 m.) meilei, jų santykiai vis dažniau atsiduria dėmesio centre. Visgi, pastaruoju metu viešumoje užfiksuoti poros kivirčai patraukė gerbėjų dėmesį ir ėmė kelti abejones, ar ir vėl neišsiskirs įsimylėjėlių keliai.

 J. Lopez ir B. Affleckas.<br>lrytas.lt koliažas.
 J. Lopez ir B. Affleckas.<br>lrytas.lt koliažas.
 J. Lopez ir B. Affleckas.<br> JTM/MPI/Capital Pictures/Scampix nuotr.
 J. Lopez ir B. Affleckas.<br> JTM/MPI/Capital Pictures/Scampix nuotr.
 J. Lopez ir B. Affleckas.<br> IMAGO/Future Image/Scanpix nuotr.
 J. Lopez ir B. Affleckas.<br> IMAGO/Future Image/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Oct 5, 2023, 1:35 PM, atnaujinta Oct 5, 2023, 1:39 PM

Mirror.co.uk praneša, kad visai neseniai B.Affleckas ir J.Lopez pastebėti apsipirkinėjantys Los Andžele. Pasak kūno kalbos eksperto Inbaalo Honigmano, kuris nuodugniai išanalizavo poros kūno kalbą, paskutinė išvyka įrodo, kad jų ryšys yra „stipresnis nei bet kada anksčiau“.

I.Honigmanas laidai Mirror US sakė: „Kai J.Lopez vaikšto su B.Afflecku susikibę už rinkų, vilkėdami derančius plačius džinsus, šviesius sportinius batelius ir lengvai krentančias palaidines, jie siunčia keletą akivaizdžių signalų, kad jų santykiai yra stipresni nei kada nors. Taip pat yra matomi ir keli ne tokie akivaizdūs signalai.

„Benas laiko ranką ant savo žmonos pečių ir laiko ją arti savęs, o tai yra intymumo ženklas. Jie aiškiai jaučiasi patogiai ir mėgaujasi vienas kito buvimu. Kalbėdami jie žiūri vienas į kito veidus, o tai taip pat yra artimumo ženklas. Tai pora, kuri yra įpratusi dažnai leisti laiką drauge, todėl jiems natūralu būti apsikabinus.

Taip pat ekspertas pastebi, kad J.Lopez judesiai ir rankos uždėjimas ant jos vyro užpakalio rodo, kad ji vis dar aiškiai jį traukia, ir pridūrė, kad jų artumas „atrodo tikras“.

 

lrytas.lt primena, kad J.Lopez ir B.Afflecko santykiai prasidėjo dar 2000-ųjų pradžioje ir jie susitikinėjo maždaug dvejus metus. Aktorius netgi pasiūlė jai susituokti, tačiau tada jie taip ir nesusituokė. Žvaigždžių pora nutraukė sužadėtuves 2004 m. Visgi, po 17 metų gerbėjų laukė neįtikėtina žinia – Holivudo žvaigždės vėl pradėjo susitikinėti ir 2022 m. vasarą jie slapta susituokė.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.