Paris Hilton ilgametis troškimas išsipildė: moteris susilaukė antrojo vaiko

„Hilton“ viešbučių paveldėtoja Paris Hilton (42 m.) susilaukė antrojo vaiko, kurį išnešiojo pakaitinė motina. Gimus dukrai išsipildė ilgametis turtuolės troškimas.

Paris Hilton.<br>Lrytas.lt koliažas.
Paris Hilton.<br>Lrytas.lt koliažas.
Paris Hilton.<br>Roger Wong/INSTARimages/Scanpix nuotr.
Paris Hilton.<br>Roger Wong/INSTARimages/Scanpix nuotr.
Paris Hilton.<br>Roger Wong/INSTARimages/Scanpix nuotr.
Paris Hilton.<br>Roger Wong/INSTARimages/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jan 12, 2024, 3:10 PM

Visų nuostabai, šių metų sausį Paris Hilton pranešė, kad tapo mama. Sūnelį Phoenixą Barroną išnešiojo pakaitinė motina.

Dabar „Hilton“ viešbučių paveldėtojos ir jos sutuoktinio verslininko Carterio Reumo (42 m.) šeima dar kartą pagausėjo.

Apie antrąjį kūdikį žinojo tik artimiausi šeimos nariai. Tik jam gimus P.Hilton džiugia naujiena pasidalijo savo „Instagram“ paskyroje.

Sūnelio Phoenixo gimimą ji nuslėpė net nuo savo šeimos, kad niekas negalėtų prasitarti. Į gimdymo palatą P.Hilton atvyko su juodu peruku.

„Dabar esu be galo laiminga“, – sakė P.Hilton.

Viešbučių paveldėtoja niekada neslėpė savo troškimo susilaukti vaikų. Paris jau seniai norėjo dukters. Daugiau nei dešimt metų buvo žinomas ir mažylės vardas: London Marilyn.

Dar 2022-ųjų sausį per JAV televizijos laidų vedėjos Ellen DeGeneres pramoginėje laidoje P.Hilton sakė: „Marilyn – mano senelės vardas, o Londonas – mano mylimas miestas. Manau, kad Marilyn ir London kartu gražiai ir šauniai skamba.“

Sūnus Phoenixas buvo pavadintas ne tik pagal JAV Arizonos valstijos sostinę, bet ir pagal mitinį iš savo pelenų atgimstantį paukštį Feniksą.

„Hilton“ viešbučių paveldėtoja pranešė, jog mielai turėtų tris ar keturis vaikus. Phoenixas ir London Marilyn galėtų džiaugtis broliuku ar sesute. Juos taip pat išnešiotų pakaitinė motina.

Duodama interviu internetiniam moterų žurnalui „Glamour“ P.Hilton paaiškino, kodėl pasinaudojo pakaitinės motinos paslaugomis.

„Dalyvaudama JAV televizijos realybės šou „Paprastas gyvenimas“ („The Simple Life“) turėjau stebėti gimdymą. Ir tai mane traumavo. Bet aš labai noriu šeimos, o tai tik fizinė dalis. Tiesiog turiu tokią baimę. Sąrėmiai ir mirtis man įvaro daugiau baimės nei visa kita pasaulyje.“

Pasinaudoti pakaitine motina viešbučių „Hilton“ paveldėtojai pasiūlė jos bičiulė realybės šou žvaigždė Kim Kardashian (43 m.). Ji patarė per 30-metį perkopusiai Paris užšaldyti savo kiaušialąstes. Teigiama, kad daugiau nei 20 turtingos paveldėtojos užšaldytų kiaušialąsčių vis dar saugomos.

Parengė Ona Kacėnaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.