Žvaigždžių savaitėje – Madonnos dukros pritrenkianti nuotrauka ir Donaldui Trumpui mesti kaltinimai

​Kiekvieną savaitę „Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“ apžvelgia įsimintiniausius ir labiausiai apkalbėtus užsienio garsenybių gyvenimo įvykius. Šįkart juose taip pat netrūko staigmenų ir atvirų pasisakymų.

 Žvaigždžių savaitėje – Madonnos dukros pritrenkianti nuotrauka ir Donaldui Trumpui mesti kaltinimai.<br> lrytas.lt koliažas.
 Žvaigždžių savaitėje – Madonnos dukros pritrenkianti nuotrauka ir Donaldui Trumpui mesti kaltinimai.<br> lrytas.lt koliažas.
 Kanye Westas.<br> „Scanpix“ nuotr.
 Kanye Westas.<br> „Scanpix“ nuotr.
 Donaldas Trumpas.<br> „Scanpix“ nuotr.
 Donaldas Trumpas.<br> „Scanpix“ nuotr.
  Lourdes Leon.
  Lourdes Leon.
 Paris Hilton.<br>„Instagram“ nuotr.
 Paris Hilton.<br>„Instagram“ nuotr.
Kanye Westas su mylimąja.<br> „Instagram“ nuotr.
Kanye Westas su mylimąja.<br> „Instagram“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (6)

Lrytas.lt

Feb 3, 2024, 7:44 PM

Žengia motinos pėdomis

Popmuzikos žvaigždės Madonnos (65 m.) dukra Lourdes Leon (27 m.) nė kiek neatsilieka nuo savo motinos – žurnalo „Perfect“ viršelį papuošė itin seksuali jos nuotrauka.

Jam Lourdes pozavo pasipuošusi korsetu ir kojinėmis.

Žurnalui Lourdes davė interviu apie savo kūrybinio kelio pradžią – ji į sceną yra žengusi Lalohol slapyvardžiu.

„Mano tobulas vaikas“, – instagrame savo dukrą gyrė Madonna.

Patuštins piniginę

Buvusiam JAV prezidentui ir kandidatui 2024 m. rinkimuose Donaldui Trumpui (77 m.) – nemalonumai. Niujorko teisme jis išgirdo nepalankų sprendimą – turės sumokėti 83,3 mln. JAV dolerių (apie 77 mln. eurų) kompensaciją rašytojai Elizabeth Jean Carroll už seksualinį smurtą ir šmeižtą.

D.Trumpas pripažintas kaltu dėl seksualinio smurto prieš E.Jean Carroll matavimosi kabinoje 1996 m. ir dėl to, kad 2022 m. ją apšmeižė pavadindamas visiška sukčiautoja.

Išgirdęs sumą D.Trumpas aršiai kritikavo verdiktą – išplatintame pareiškime vadino jį absurdišku ir žadėjo teikti apeliaciją.

Nerimauja dėl kontrolės

JAV žvaigždės reperio Kanye Westo (46 m.) žmonos dizainerės Biancos Censori (29 m.) draugai nerimauja dėl poros santykių. Pasak jų, Kanye uždraudė Biancai naudotis socialiniais tinklais.

„Bianca visuomet buvo aktyvi socialiniuose tinkluose, tačiau kai tik ištekėjo už Kanye, jis pradėjo ją kontroliuoti“, – teigė vienas Biancos bičiulis.

Reperis teigė, kad taip nori apsaugoti Biancą nuo neigiamų komentarų interneto platybėse.

„Jis nenori, kad žmona naudotųsi socialiniais tinklais neva dėl to, jog jai teks skaityti bjaurias žinutes, tačiau tiesa visai kita. Jis įtikino Biancą, kad ji dabar žvaigždė, tad turėtų tapti paslaptingesnė. Tai gąsdina tuos, kurie ją pažįsta, nes tai tikra kontrolė“, – nerimavo Biancos draugai.

Be to, B.Censori draugai mano, kad reperis žemina savo žmoną pats publikuodamas atviras jos nuotraukas savo instagramo paskyroje.

Gimtadienis – su gyvūnais

Verslininkė, nuomonės formuotoja Paris Hilton (42 m.) su vyru Carteriu Reumu (42 m.) savo pirmagimio sūnaus Phoenixo gimtadienį atšventė ypatingai.

Vakarėliui buvo pasirinkta „Mažosios undinėlės“ tema. Paris savo namų kiemą papuošė jūrų dumbliais ir balionais. Šventėje skambėjo muzika iš Walto Disney animacinio filmo „Undinėlė“. Be to, Phoenixo gimtadienyje vaikštinėjo tikri gyvūnai – triušiai, jūrų kiaulytės ir net ponis vienaragio kostiumu.

P.Hilton atrodė lyg tikra princesė – vilkėjo mėlyną pūstą suknelę, o jos galvą puošė karūna.

„Esu labai susijaudinusi. Visą gyvenimą rengiau nuostabius savo gimtadienius, o dabar turiu galimybę surengti vakarėlį savo mažam berniukui. Tai ypatingas prisiminimas“, – instagrame džiaugėsi P.Hilton.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.