Žvaigždžių savaitėje – karaliaus Karolio III kreipimasis į tautą ir aistringas Taylor Swift ir Travis Kelce'o bučinys

Kiekvieną savaitę „Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“ apžvelgia įsimintiniausius ir labiausiai apkalbėtus užsienio garsenybių gyvenimo įvykius. Šįkart juose taip pat netrūko staigmenų ir atvirų pasisakymų.

Karalius Karolis III ir Taylor Swift su Travis Kelce'u.<br>Lrytas.lt koliažas.
Karalius Karolis III ir Taylor Swift su Travis Kelce'u.<br>Lrytas.lt koliažas.
Paris Hilton.<br>FV/Cover Images/Scanpix nuotr.
Paris Hilton.<br>FV/Cover Images/Scanpix nuotr.
Karalius Karolis III.<br>GEORGE ROGERS/SIPA/Scanpix nuotr.
Karalius Karolis III.<br>GEORGE ROGERS/SIPA/Scanpix nuotr.
Taylor Swift ir Travis Kelce'as.<br>USA TODAY Sports via Reuters Connect/Scanpix nuotr.
Taylor Swift ir Travis Kelce'as.<br>USA TODAY Sports via Reuters Connect/Scanpix nuotr.
Britney Spears.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Britney Spears.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Feb 18, 2024, 11:06 AM

Dėkojo už palaikymą

Jungtinės Karalystės karalius Karolis III (75 m.) pirmą kartą po nustatytos vėžio diagnozės kreipėsi į tautą.

„Norėčiau nuoširdžiai padėkoti už daugybę linkėjimų ir paramą. Kaip žino visi tie, kuriuos palietė vėžys, tokios geros mintys yra didžiausia paguoda ir padrąsinimas“, – paviešintame laiške rašė jis.

Monarchas paaiškino, kodėl nusprendė viešai atskleisti savo ligą.

„Taip pat džiugu girdėti, kad pasidalijimas mano diagnoze padėjo skatinti visuomenės supratimą ir nušviesti visų organizacijų, kurios padeda vėžiu sergantiems pacientams ir jų šeimoms Jungtinėje Karalystėje ir visame pasaulyje, darbą. Dėl savo asmeninės patirties dar labiau žaviuosi jų nenuilstamu rūpinimusi ir atsidavimu“, – rašė karalius.

Rūmai ir monarchas tikėjosi, kad atvirai pasakodami apie vėžį sustabdys gandų skleidimą ar spėliones, o tai leis karaliui gydymo metu turėti šiek tiek privatumo.

Pergalės bučinys

Jungtinėse Amerikos Valstijose įvyko laukiamiausios metų Nacionalinės futbolo lygos (NFL) rungtynės „Super Bowl“. Savo mylimojo „Kansas City Chiefs“ komandos žaidėjo Traviso Kelce’o (34 m.) atskrido palaikyti dainininkė Taylor Swift (34 m.). Dar prieš rungtynes buvo spėliojama, ar Taylor spės atvykti, nes prieš dieną ji koncertavo Japonijos sostinėje Tokijuje. Tačiau ko dėl meilės nepadarysi!

Svarbiausiose metų rungtynėse į akistatą stojo „Kansas City Chiefs“ ir „San Francisco 49ers“. Po tokių įtampą keliančių rungtynių Taylor apdovanojo pergalę išplėšusį mylimąjį aistringu bučiniu ir apkabinimais.

Skyrė jautrius žodžius

Verslininkė, nuomonės formuotoja Paris Hilton (42 m.) pasveikino mylimą vyrą verslininką Carterį Reumą 43-iojo gimtadienio proga.

Savo socialiniame tinkle ji pasidalijo jautriu įrašu ir nematytomis akimirkomis iš jųdviejų gyvenimo.

„Su gimtadieniu, mano meile! Kiekvieną kartą pažvelgusi tau į akis jaučiuosi tarsi namie. Kiekviena diena su tavimi yra pasaka. Esu nepaprastai dėkinga už mūsų gyvenimą kartu su mieliausia komanda. Esu dėkinga už visus nuotykius, kurie mūsų laukia!

Myliu tave iki mėnulio ir atgal. Negaliu sulaukti, kol sukursime dar daug gražių prisiminimų kartu“, – rašė ji. Pora susituokė 2021-aisiais ir augina du vaikus.

Pažėrė peno paskaloms

Popmuzikos žvaigždė Britney Spears (42 m.) nusprendė pakiršinti dainininkę Jennifer Lopez (54 m.) ir aktorių Beną Afflecką (51 m.). Britney tvirtino, kad kadaise ji buvo užmezgusi draugystę su Benu. Skandalinga istorija ji pasidalijo savo instagrame ir paviešino seną nespalvotą savo, Beno ir Diane Warren nuotrauką.

„Šauni mano ir Beno Afflecko bei Diane Warren nuotrauka, kuri buvo užfiksuota prieš daugelį metų! Jis toks nuostabus aktorius. Ar nepaminėjau, kad tą vakarą susidraugavau su Benu? Aš nuoširdžiai pamiršau... Po velnių, tai beprotiška! Norėčiau, bičiuliai, pasidalinti, kas įvyko prieš tai! Oi, aš tiesiog esu paskalų mergina! P.S. Aš iš tikrųjų pamiršau!“ – rašė Britney ir prie šio įrašo išjungė galimybę komentuoti.

Ši išpažintis prideda dar daugiau prieskonių jau ir taip atviram Britney gyvenimui. Savo atsiminimuose pavadinimu „Moteris manyje“ superžvaigždė atviravo apie audringus santykius su aktoriumi Colinu Farrellu, kuris, pasak jos, padėjo jai įveikti sunkų išsiskyrimą su buvusiu draugu Justinu Timberlake’u.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.