Žvaigždžių savaitėje – Velso princesės Catherine Middleton nuotraukos skandalas ir modelio Christie Brinkley diagnozuota liga

​Kiekvieną savaitę „Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“ apžvelgia įsimintiniausius ir labiausiai apkalbėtus užsienio garsenybių gyvenimo įvykius. Šįkart juose taip pat netrūko staigmenų ir atvirų pasisakymų.

Lrytas.lt koliažas.
Lrytas.lt koliažas.
Christie Brinkley.<br>MPI04/Capital Pictures/Scanpix nuotr.
Christie Brinkley.<br>MPI04/Capital Pictures/Scanpix nuotr.
Catherine Middleton su vaikais.<br>Supplied by PLF/Capital Pictures/Scanpix nuotr.
Catherine Middleton su vaikais.<br>Supplied by PLF/Capital Pictures/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Mar 25, 2024, 12:36 PM

Debiutavo kaip dizainerė

Nors ant prabangaus raudonojo „Oskarų“ kilimo Los Andžele aktorės Angelinos Jolie (48 m.) šį kartą nebuvo, čia ji debiutavo kaip mados dizainerė. Angelina visai neseniai pristatė savo mados liniją „Atelier Jolie“, o ją stileivos galėjo įvertinti 96-ojoje apdovanojimų ceremonijoje.

Pirmąja moterimi, pasipuošusia A.Jolie kūryba, tapo rašytoja ir žurnalistė Suleika Jaouad (35 m.). Lengvai krintanti klostuoto audinio suknelė su pelerinos rankovėmis turi ypatingą detalę – suknelė puošta menininko Chazo Guesto juoda simfoniją atkartojančia iliustracija.

Neatsitiktinai „Oskarų“ ceremonijoje išskirtinį pasirodymą „American Symphony“ svečiams dovanojo S.Jaouad vyras Jonas Batiste’as.

„Tad mes turime poną Batistą čia“, – žurnalistams savo suknelės šleifą rodė Suleika.

Pati Angelina kūrybos debiutui S.Jaouad pasirinko, nes ja žavisi.

„Ji yra puiki kūrybinė jėga, įkvepianti visus aplinkinius. Aš būčiau ją papuošusi taip, kaip tik ji nori. Tai niekada neturėtų būti susiję su suknele, o su asmenybės atskleidimu“, – kalbėjo A.Jolie.

Nelaukta žinia

Amerikiečių modeliui Christie Brinkley (70 m.) diagnozuotas odos vėžys. Moteris atskleidė, kad operacija jai buvo atlikta po to, kai ant veido pastebėjo mažą taškelį.

„Gera žinia man, kad bazinių ląstelių karcinoma buvo pastebėta anksti. Turėjau puikius gydytojus, kurie pašalino vėžį, o žaizdą susiuvo tobulai. Gera žinia jums, kad viso to galima išvengti, jei uoliai saugositės saulės.

Rimtai susimąsčiau šiek tiek per vėlai, todėl dabar tepsiuosi SPF 30, dėvėsiu drabužius ilgomis rankovėmis ir plačiakraštę skrybėlę“, – rašė Christie.

Žvaigždė atskleidė, kad vėžys jai buvo diagnozuotas po to, kai į profilaktinį patikrinimą lydėjo vieną savo dukterų – ten moteris paprašė gydytojo apžiūrėti veidą.

„Reguliariai tikrintis visą kūną yra privaloma. Patikrinimo metu gydytojas apžiūrėjo kiekvieną dukros strazdanėlę su didinamuoju stiklu.

Tai nebuvo mano vizitas, todėl neketinau nieko sakyti, bet pačioje pabaigoje paprašiau, kad jis pažiūrėtų į mažą taškelį, kurį jaučiau tepdama makiažo pagrindą. Pažvelgęs gydytojas iš karto suprato, kad reikia atlikti biopsiją“, – pasakojo modelis.

Įsivėlė į skandalą

Atrodo, kad Jungtinės Karalystės šeimą lydi vieni skandalai. Dabar į akiratį pateko pirmą kartą po Velso princesei Catherine (42 m.) atliktos pilvo operacijos paviešinta akimirka.

Nuotrauka, kurioje ji įamžinta su vaikais – princais George’u, Louis bei princese Charlotte, sulaukė didelio žiniasklaidos ir visuomenės dėmesio, mat buvo retušuota.

Plika akimi pastebėti netikslumai ties princesės Charlotte kaire ranka, kur matyti kito megztinio detalė.

Velso princesė prisipažino nuotrauką redagavusi.

„Kaip ir daugelis fotografų mėgėjų, aš retkarčiais eksperimentuoju su redagavimu. Norėjau atsiprašyti už bet kokią sumaištį, kurią sukėlė paviešinta šeimos nuotrauka. Tikiuosi, kad visi švenčiantys Motinos dieną buvo labai laimingi“, – skelbiama oficialiame karališkosios šeimos pranešime.

Pasidalino skausmu

Aktorei Oliviai Munn (43 m.) buvo diagnozuotas agresyvios formos krūties vėžys. Su onkologine liga susidūrusiai moteriai atlikta dviguba mastektomija – pašalintos abi krūtys.

„Per pastaruosius dešimt mėnesių man buvo atliktos keturios operacijos, lovoje praleidau tiek daug dienų, kad net negaliu suskaičiuoti, o apie vėžį, vėžio gydymą ir hormonus sužinojau daugiau, nei kada nors galėjau įsivaizduoti, – rašė O.Munn. – Stebėtina, kad verkiau tik du kartus. Spėju, kad nebuvo laiko verkti. Aš užblokavau bet kokias emocijas, kurios, mano manymu, trukdė man išlaikyti blaivų protą.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.