D. Von Teese – nuo šiol ir apatinių drabužių dizainerė

Nors daugelis yra pripratę garsią burleskos šokėją matyti nusirenginėjančią, šįkart amerikietė Dita Von Teese kviečia nepamiršti gundančių apatinių ir pristato savo kolekciją, kurtą kartu su „Debenhams“. Mados ikonos linija „Von Follies“ šią savaitę pasirodė Jungtinėje Karalystėje, o Australijoje jau tapo hitu, praneša dailymail.co.uk.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 22, 2012, 6:11 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 5:10 AM

Atspindinti šokėjos asmeninį skonį, ši kolekcija sužavi retro stiliaus siluetais: korsetais, liemenėlėmis, chalatais, kelnaitėmis aukštu liemeniu. „Debenhams“ atstovai mano, jog ši linija taps kalėdiniu bestseleriu ir paskatins daugelį moterų D. Von Teese kurtus apatinius įrašyti į norų sąrašą.

Buvusi roko žvaigždės Marilyno Mansono žmona pasakojo: „Džiaugiuosi šia galimybe kartu su „Debenhams“ išleisti savo liniją, įkvėptą retro stiliaus. Norėjau sukurti tokius siluetus, kurie išryškintų moterišką figūrą, kiekvienai moteriai leistų jaustis žavinga bei seksualia. Kiekviena kolekcijos detalė yra tarsi pagarbos ženklas moteriškumui ir mano meilei šeštojo dešimtmečio stiliui.“

Kolekcijoje vyrauja raudoni, juodi bei kūno spalvos audiniai – satinas, nėriniai. Netrūksta ir jaukių detalių – aksominių kaspinų, perregimo audinio akcentų, kurie leidžia įsijausti į viliokės vaidmenį.

„Debenhams“ apatinių drabužių kolekcijų pirkimų bei dizaino koordinatorė Sharon Webb teigė, kad bendradarbiavimas su D. Von Teese buvo itin maloni patirtis, nes ši stilinga kolekcija tiks visų figūros tipų bei dydžių Jungtinės Karalystės moterims.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.