Žengdamos raudonu kilimu aktorės nebijo apsivilkti ryškiaspalvių suknelių

Penktadienio vakarą Los Anžele vyko kasmetinė JAV Nacionalinės spalvotųjų žmonių pažangos asociacijos (NAACP) „Image“ apdovanojimų ceremonija. Atsiimti apdovanojimų už per metus nuveiktus darbus čia atvyko ne vienas žinomas režisierius, aktorius, prodiuseris. Kino pasaulyje šie apdovanojimai yra vieni labiausiai laukiamų renginių metuose, todėl nenuostabu, kad į 44 kartą vykstantį renginį visi atvyko iš anksto pasiruošę ir pasipuošę.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 2, 2013, 6:07 PM, atnaujinta Mar 12, 2018, 5:37 PM

Raudonu kilimu žygiavo ir ryškias stilingas sukneles dėvinčios aktorės, kurias spėjo užfiksuoti ir agentūros „AP“ fotografas. Nors paprastai į panašaus pobūdžio renginiams dailiosios lyties atstovės renkasi klasikines juodą, baltą ir raudoną spalvas, tačiau šįkart daugelis jų pasirinko ryškesnį įvaizdį.

Aktorės Halle Berry, Angell Conwell Sandra Oh ir JAV viceadmirolė Michelle Howard liko ištikimos elegantiškai juodai spalvai, o Keke Palmer, Omarosa Manigault ir Meagan Good pasirinko mėlynus tonus. Šviesios Chandros Wilson, Amandlos Stenberg ir Rutinos Wesley suknelės išryškino tamsesnį aktorių gymį.

Ryškesnio įvaizdžio nepabijojo ir Freida Pinto bei Kerry Washington. Abi jos lyg susitarusios vilkėjo gan neįprastos jūros bangos spalvos drabužius. Tuo tarpu Gloria Reuben ir Alfre Woodard iš pilkos minios nusprendė išsiskirti pasirinkdamos skaisčiai geltonas sukneles.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.