„V&V Boutique” salono atidaryme – pavasario kolekcija moterims

„V&V Boutique” gerbėjams - džiugi žinia. Vilniuje duris atvėrė šio prekės ženklo drabužių salonas. „Visada norėjau sukurti drabužius, kuriuos vilkėdama moteris galėtų pamiršti tai, kas nepasisekė. Noriu, kad nusiminusi dama pažvelgtų į save veidrodyje ir numojusi ranka į nesėkmes ištartų – bent jau atrodau puikiai“, - nusijuokė salono savininkė ir drabužių kūrėja Viktorija Vaičiulienė (27 m.).

Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

2013-02-06 15:25, atnaujinta 2018-03-12 11:42

„Šiandien pagaliau atidaryti mūsų namai. Ilgai sapnuoti, ilgai ieškoti, ilgai remontuoti ir dar ilgiau nešioti slaptame širdies kampelyje. Visuomet turėjau viziją, kaip jie turėtų atrodyti. Dabar, kai tą moterišką, baltą ir jaukią svajonę glostau, apima toks keistas jausmas... Nejaugi tai tapo realybe?“ - įkurtu drabužių salonu džiaugėsi V. Vaičiulienė. Iki šiol V. Vaičiulienės kūrybos mylėtojai jos drabužius galėjo įsigyti internete arba tam tikruose drabužių salonuose, kuriuose buvo prekiaujama šio prekės ženklo drabužiais. 

Viktorija portalui lrytas.lt sakė, kad jos kuriami drabužiai yra paprasti, o ji pati savęs nelaiko didžia dizainere. Tačiau drabužių kūrimas nėra tik Viktorijos laisvalaikio užsiėmimas, tai jaunos moters pagrindinė veikla. „Žinoma, be sūnaus Dominyko auginimo“, - nusišypsojo V. Vaičiulienė.

Susirinkusiems ištikimiausiems klientams Viktorija pristatė ir dalį naujausios kolekcijos „Pavasaris 13”. „Ramios ir jaukios spalvos bei paprasto silueto rūbai. Būtent tokia šios kolekcijos idėja, kuri idealiai atskleidžia ir mano pačios būdą“, - prasitarė Viktorija.

Kaip pati moteris sakė, kolekcijai naudotos audinių spalvos jai – pačios mieliausios. Modeliai demonstravo rožinės, samanų ir pelenų atspalvio drabužius, kurie puikiai tinka šiltajam sezonui.  Be kasdienių drabužių dizainerė kuria šventinius apdarus nuotakoms, mažyliams ir vaikelio besilaukiančioms damoms.

Vakaro metu stilizuotai pristatyta naujausia „V&V Boutique” kolekcija skirta tiek dalykiškai, tiek svajingai moteriai, kuri žygiuoja į pasimatymą. „Mano visos kolekcijos gimė iš labai paprasto ir žemiško noro - tiesiog gražiai atrodyti“, - kalbėjo V. Vaičiulienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.