Grožio salono pristatyme vyrai diskutavo apie stilių

Ketvirtadienį Vilniuje buvo surengtas vyriškos kirpyklos „Woxx Barbers“ pristatymo vakarėlis. Jame susirinko tik stipriosios lyties atstovai. Vienintelės moterys, besisukiojusios tarp vakaro svečių, tai garsiosios „Playboy“ zuikutės.

Daugiau nuotraukų (1)

Dovilė Lebrikaitė

Mar 1, 2013, 3:04 PM, atnaujinta Mar 10, 2018, 7:31 PM

„Woxx Barbers“ salone vyrai gali ne tik apsikirpti, bet ir apsiskusti barzdas, kurios darosi vis populiaresnės. Kaip tai daroma, kirpyklos savininkas Raimondas Pasternackis pademonstravo vakarėlio metu.

Vakarėlio vedėju tapo komikas Raimondas Bingelis. Jis pasirūpino, kad vakaro metu netrūktų pokštų. Suprantama, nuskambėjo daug nešvankių juokelių. Tai vakaro svečiams buvo nė motais, mat šalia nebuvo jautrių moterų ausų.

Anekdotų karaliumi vadinamas R. Bingelis perskaitė ir kirpykloje draudžiamas sakyti frazes. Štai kelios iš jų: „nuimkite šonus ir užpakalį“, „sušukuokite taip, kad ilgiau stovėtų“, „padarykite, kad būtų gražu, bet ne per ilgi“, „man priekį tik palyginti. Trumpinti nereikia“, „ar galima užpakalyje padaryti ežiuką?“

Renginiu susidomėjo būrys verslininkų, pramogų pasaulio atstovų. Tarp jų buvo ir aktorius Vytautas Šapranauskas, stilistas Mantas Petruškevičius. Pastarasis Raimondui, salono pristatymo proga, dovanų atnešė butelį šampano.

Vytautas ir Mantas su entuziazmu pritarė šiai R. Pasternackio idėjai – vyrų grožio salonui. V. Šapranauskas prasitarė, kad į kirpyklos pristatymą atėjo norėdamas pagerbti Raimondą. Jis – nuolatinis aktoriaus kirpėjas.

„Pats barzdą nešioju nuo tada, kai tik pradėjo šeriai želti. Tai labai praktiška. Tai žinoma, kad reikalingas toks salonas. Čia kaip ir vyriški apatiniai. Moteriškų stringų juk nenešiojame“, – juokėsi Vytautas.

Savo kirpėjo karjerą R. Pasternackis pradėjo 2000 m. Jau po penkerių metų Airijoje įsidarbino garsiausiame Dublino Barber Shop‘e (taip Airijoje vadinama vyrų kirpykla, – red.) „The Grafton Barber“. Pernai vasarą jis atidarė pirmąjį nuosavą vyrų grožio saloną „Woxx Barbers“. Pirmąją specializuotą vyrų kirpyklą kirpėjas kartu su broliu atidarė Dublino centre. Vėliau – Vilniuje. Artimiausiuose kirpėjo planuose – tokio pat tipo grožio salonas Londone.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.