A. Jagelavičiūtė su mama tapo makiažo šou modeliais

TV laidų vedėja, stilistė ir būsimoji tapytoja Agnė Jagelavičiūtė (32 m.) ir jos motina, Vilniaus miesto tarybos narė Nijolė Jagelavičienė (54 m.) šeštadienio popietę atsidavė į makiažo meistrės Lauros Kreivytės modeliais.

Daugiau nuotraukų (1)

Ligita Valonytė

Mar 17, 2013, 4:47 PM, atnaujinta Mar 9, 2018, 8:15 PM

Kaip garsioms moterims kuriamas makiažas, stebėjo daugybė sostinės prekybos ir laisvalaikio centro „Panorama“ lankytojų, mat ši vieša akcija buvo surengta to centro fojė.

Atėjusios į renginį A. Jagelavičiūtė ir jos mama spinduliavo natūralų grožį, tačiau jos troško kuo greičiau patekti žinomos makiažo meistrės L. Kreivytės rankas.

Pirmoji į kėdę sėdo Agnė. Ji jautėsi rami: „Su Laura daug kartų esame dirbę, ja pasitikiu ir niekada nesakau, ką daryti“.

A. Jagelavičiūtė tikino, kad džiaugtųsi, jeigu L. Kreivytė tokį pat makiažą sukurtų ir jos mamai. Agnė nekonkuruoja su savo mama, nes jaučia lyg ji būtų jos sesuo: „Didžiuojuosi savo mama ir, manau, ji yra labai graži“.

N. Jagelavičienė nesispardė dėl tokio eksperimento: „Duktė pakvietė ir nelabai aiškino kur. Ja pasitikiu. Ir labai apsidžiaugiau, kad atėjome čia, nes vakare einame į Agnės Kuzmickaitės kolekcijos pristatymą ir jau neberūpės makiažas“.

N. Jagelavičienė neslėpė, kad nori neišaukiančio, elegantiško ir jos amžiui tinkančio makiažo.

L. Kreivytė, naudodama skirtingų spalvų akių šešėlius ir lūpų dažus, dukteriai ir motinai sukūrė labai panašų makiažą. Makiažo meistrė priemones derino prie šių moterų akių.

Žaliaakei Agnei buvo parinkti burgundiški rusvi ir rudi šešėliai. Blakstienos buvo paryškintos juodu tušu, kuris ilgina ir storina blakstienas. O lūpos buvo nudažytos rausvu lūpdažiu.

„Gaivus pavasaris“, - Agnės makiažą apibūdino L. Kreivytė.

N. Jagelavičienei makiažo specialistė veido odą ištepė makiažo pagrindu, drėkinančiu ir lyginančiu odą.

Rudų akių N. Jagelavičienei buvo parinkti vario spalvos kreminiai šešėliai, šiek tiek paryškinti antakiai, lengvai padažytos blakstienos, o lūpos buvo padažytos rusvais drėkinamaisiais lūpų dažais.

Kai po šios sesijos Agnė ir mama sustojo šalia, ne tik veido bruožai, bet ir makiažas parodė, kad jos panašios lyg seserys.

Kelios kosmetikos kompanijos taip pat kvietė prekybos centro lankytojas ne tik sužinoti naujausias makiažo tendencijas, bet ir pasigražinti. Akimirksniu prie skirtingų kosmetikos kompanijų stendų nusidriekė merginų ir jaunų moterų eilės. Jos laukė, kol makiažo meistrės jas nemokamai pagražins, duos naudingų patarimų.

Grožio dieną šeštadienį prekybos centre surengusi būsimo mados festivalio „Mados infekcija“ prodiuserė Renata Mikailionytė tvirtino, jog ši akcija lankytojams atskleidė mados renginio užkulisius. Jie turėjo progos pamatyti, kaip modeliams makiažus kuria profesionalai.

„Tai, kas „Mados infekcijoje“ vyksta užkulisuose, perkėlėme į viešą erdvę. Mados renginio svečiai dažnai neįsivaizduoja, koks yra tempas, kai manekenės lyg konvejeriu ruošiamos išėjimui ant podiumo“, - pasakojo R. Mikailionytė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.