Žinomos moterys diktuoja nėščiųjų stilių

Pilvukas vis didėja, spintoje sunku rasti dailų tinkamą drabužį. Tokių rūpesčių patiria dažna nėštukė, ne išimtis – ir žvaigždės.

Televizijos žvaigždė K. Kardashian liko ištikima savo ankstesniam stiliui. (dešinėje). Kembridžo kunigaikštienė, kuri nėščia maždaug 22 savaitę, dėl savo rengimosi stiliaus ir toliau lieka mados dievaite.<br>„Reuters“
Televizijos žvaigždė K. Kardashian liko ištikima savo ankstesniam stiliui. (dešinėje). Kembridžo kunigaikštienė, kuri nėščia maždaug 22 savaitę, dėl savo rengimosi stiliaus ir toliau lieka mados dievaite.<br>„Reuters“
Daugiau nuotraukų (1)

"Lietuvos rytas"

Mar 21, 2013, 9:52 AM, atnaujinta Mar 9, 2018, 2:41 PM

Aktorių, dainininkių ir karališkųjų šeimų stilistams jų darbdavės nėštumas – itin atsakingas laikas. Padidėjęs visuomenės ir fotografų dėmesys verčia gerai pasukti galvą. Juk parinkus netinkamą apdarą būsima mamytė gali atrodyti vulgariai ar komiškai.

Dabar išskirtinis dėmesys supa Didžiosios Britanijos sosto įpėdinio princo Williamo žmoną Catherine (31 m.), kuri laukiasi pirmagimio.

Kembridžo kunigaikštienė, kuri nėščia maždaug 22 savaitę, dėl savo rengimosi stiliaus ir toliau lieka mados dievaite.

Vos tik princo Williamo žmona pasirodo kokiame nors oficialiame renginyje ar susitikime, ir suknelė ar paltas, kokiais ji vilkėjo, kaipmat išgraibstomi iš parduotuvių. Prieš dvi savaites Catherine dėvėjo pilkšvą sujuosiamą „MaxMara” suknelę – po to per kelias dienas visos tokios suknelės buvo išpirktos.

Kembridžo kunigaikštienės apdarai – santūrūs ir elegantiški, tad mados dievaitės vardas jai suteiktas neatsitiktinai.

Visai kitoks reperio Kanye Westo mylimosios, televizijos žvaigždės Kim Kardashian (32 m.) stilius.

Nėščia armėnų kilmės gražuolė liko ištikima savo ankstesniam stiliui. Ji ir toliau kaukši bateliais itin aukštais kulnais, vilki figūrą pabrėžiančius prašmatnius drabužius.

Tik dabar K. Kardashian dažniausiai renkasi tamsius apdarus, kurie uždengtų pilnėjantį liemenį, išryškintų kitus apvalumus. Anksčiau akiplėšiškai demonstravusi savo nuogybes, būsimoji mamytė jau rengiasi elegantiškiau.

Švedijos sosto įpėdinė princesė Victoria (35 m.) dabar daugiausia laiko praleidžia su prieš metus gimusia dukra.

Laukdamasi pirmagimės princesė visada viešumoje atrodė elegantiškai. Ir būdama nėščia ji turėjo lankytis oficialiuose priėmimuose.

Victoria rinkosi tamsius drabužius, plačias tunikas, šilkines palaidines, griežto kirpimo švarkus, turėjusius pridengti pilvuką.

2011 metų Stokholme vykusiai Nobelio premijų teikimo ceremonijai, kurioje Švedijos sosto įpėdinė taip pat turėjo dalyvauti, ji pasirinko tamsiai mėlyną blizgučiais siuvinėtą suknelę. Nuo jos svečiai ir žurnalistai negalėjo atitraukti akių: princesė Victoria atrodė labai elegantiškai.

Holivudo žvaigždė Jennifer Garner (41 m.), daugiau kaip prieš metus susilaukusi antros atžalos, nėštumo metu buvo pamėgusi tamsiai mėlyną ir juodą spalvas.

Laukdamasi J. Garner buvo priskirta prie stilingiausiai besirengiančių būsimųjų mamyčių – pirmiausia dėl tinkamai pasirinktų spalvų derinio. Pavyzdžiui, tamsiai mėlyną ji derindavo su pilka, o tokios spalvos ją lieknino.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.